Heb jij er ooit al eens gedacht om jouw terras om te toveren tot een Home Cinema Entertainment systeem? Dan is de nieuwe Terrace 4K QLED TV van Samsung misschien wel een goede optie. De fabrikant garandeert een uitstekende beeldweergave en een goede Smart TV ervaring in een robuust design dat gemaakt is voor buitengebruik.

Samsung Terrace 4K

Wat betreft de beeldweergave bevat deze gloednieuwe televisie over 240 Hz motion processing. Dit zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite kan kijken naar beelden waar doorgaans snelle bewegingen gebeuren. Denk daarbij maar aan sporten zoals voetbal, tennis, rugby, …

Om te zorgen dat je kan genieten van je favoriete film of serie, is het mogelijk gemaakt om de helderheid op te drijven tot maar liefst 2000 nits. Zo kan je zonder al te veel problemen tv kijken, zelfs op zonovergoten dagen. Vervelende spiegelingen worden verder ook nog buiten gehouden dankzij de anti-reflectielaag die op het scherm is aangebracht.

Beeld kan uiteraard niet zonder geluid en daar heeft Samsung wel een leuke oplossing voor gevonden. Standaard krijg je bij de Terrace 20 Watt speakers meegeleverd. Moest dit niet voldoende zijn, dan kan je nog altijd kiezen voor een bijpassende soundbar die, net als de televisie, water- en stofbestendig zijn volgens IP55.

Als laatste beschikt dit nieuwe vlaggenschip van Samsung over een ingebouwde HDBaseT-receiver. Hierdoor is dus maar één enkele kabel nodig voor video, audio en voeding. Handig toch?

De Samsung Terrace zou leverbaar moeten worden in de loop van deze maand. Ze hebben ervoor gekozen om de tv eerst uit te rollen in de VS, Duitsland, Australië en Nieuw-Zeeland. Naar verwachting zou je 3.499 dollar moeten neertellen voor het 55 inch-model terwijl dat bij de grote variant (75 inch) 8.999 dollar bedraagt.

Het is nog niet officieel bekend gemaakt wanneer de Terrace QLED 4K zijn intrede zal maken in de Benelux. Voor meer informatie surf je best eens naar de website van Samsung.

Samsung Terrace 4K

Verkooppunten van het merk samsung