Video: Peter Lyngdorf aanwezig op XFI 2018 met Lyngdorf Audio MP-50 processor

0

Hifi Corner Trading had iets om mee uit te pakken dit jaar op de XFI-beurs: de enige echte Peter Lyngdorf zelf was aanwezig om de MP-50 processor van Lyngdorf Audio te demonstreren.

Peter Lyngdorf is bekend in de hele audiowereld. Hij heeft heel wat merken onder zijn naam staan als voormalig eigenaar en vaak ook oprichter, denk maar aan NAD en Dali. Het laatste decennium is hij ook heel fel bezig aan zijn eigen audiomerk Lyngdorf Audio en is hij oprichter en eigenaar van HiFi Klubben.

Hetgeen Lyngdorf Audio zo speciaal en succesvol maakt, is de technology van RoomPerfect. Roomperfect is een ruimtecorrectiesysteem dat ervoor zorgt dat je perfect geluid hebt op elke plaats in huis.

Peter Lyngdorf is erg gepassioneerd door audio en Roomperfect. Bekijk onze video om meer te weten te komen over de demo’s op XFI en over RoomPerfect.

Hifi Corner Trading XFI 2018 met Peter Lyngdorf

Hifi Corner Trading pakte dit jaar uit met niemand minder dan Peter Lyngdorf van o.a. Lyngdorf Audio. Hij kwam de nieuwe Lyngdorf Audio MP-50 processor demonsteren en uitleg geven over RoomPerfect. Benieuwd naar de MP-50 en Roomperfect? Bekijk dan zeker onze video!

Geplaatst door audiovideo2day op Maandag 22 oktober 2018

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio