Natuurlijk brachten we op Audio Show iEar’ met Audiovideo2day niet alleen een bezoekje aan de stand van Yamaha, ook gingen we even langs bij Henk van Servi-Q op het tweede verdiep. Servi-Q is importeur/distributeur van de merken Advance Paris, Elac en Cocktail Audio. Drie prachtige merken die mooi werden afgevaardigd op de beurs door enkele fraaie belevingsproducten. Benieuwd naar de noviteiten?

In onze voorbeschouwing (deel 5) spraken we over de 3 ‘sub-ingrediënten’ van Servi-Q: Advance Paris, Elac en Cocktail Audio. Dit vormt een goede basis voor een mooie hifi installatie in verschillende kwaliteitsklassen.

Lees ook


iEar' 2021 YamahaVideo: Yamaha Music op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Op de audiobeurs konden we kennismaken met de fraaie versterkers, CD spelers en streaming audio producten van het Franse Advance Paris. Inclusief die befaamde VU-meters. Dit werd verder nog aangevuld met speakers van Elac. Blikvanger ‘van dienst’ was uiteraard de gloednieuwe Uni-Fi Reference serie. Deze werd figuurlijk ‘geshaket’ met producten van Cocktail Audio. Nieuwsgierig hoe deze ‘Cocktail’ tot uiting kwam? Je ontdekt het in deze video:

Benieuwd naar wat er nog allemaal te bezichtigen was op Audio Show iEar’? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste video’s.

Verkooppunten van het merk elac