Eindelijk, Audio Show iEar’ 2021 komt dichter en dichter. Volgende week zaterdag en zondag is het zover. Dat betekent dat onze wekelijkse voorbeschouwing ook stilaan zijn einde nadert. In dit voorlaatste deel ‘serveren’ we je graag een ‘muzikale cocktail’ die bestaat uit 3 ‘hoofdingrediënten’: Servi-Q, Sony en Sound United. Dit ‘trio van deelnemers’ zal ook present zijn op de 2021 editie.

Servi-Q

De ‘sub-ingrediënten’ van Servi-Q zijn te verdelen onder 3 merken: Advance Paris, Elac en Cocktail Audio. Dit vormt de basis voor een mooie hifi installatie in diverse kwaliteitsklassen.

Hieronder mag je rekenen op de schitterende versterkers, CD spelers en streaming audio producten van het Franse Advance Paris. ‘Uitgerust’ met indrukwekkende VU-meters wat het toch begerenswaardige producten maakt. Om nog maar te zwijgen van de ‘all-in-one’s’ die de laatste tijd hoge ogen gooien.

Het enige wat dan nog ontbreekt? Een set Elac luidsprekers en ‘klaar is kees’. Heb jij al een hifi installatie thuis staan maar wil je deze eens uitbreiden met alle mogelijkheden die streaming audio je te bieden heeft? Ontdek het dan zeker op zaterdag 13 en zondag 14 november. Met dank aan Cocktail Audio. In één klap wordt je traditionele hifi installatie omgetoverd tot het meest moderne systeem met uitgebreide functionaliteiten.

Ruimte: A3 (tweede verdieping)

Lees ook


Audio Show iEar' 2021Audio Show iEar’ 2021: voorbeschouwing deel 4

 


 

Sony

Op ‘plaats twee’ pronkt Sony. Eerder dit jaar brachten ze hun nieuwe OLED A90 serie op de markt. De top in beeldkwaliteit en mogelijkheden, welke behoort tot de master series van Sony. Naar eigen zeggen de beste OLED-tv ooit die wordt aangedreven door de revolutionaire Cognitive Processor XR. Daardoor kan jij genieten van een ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en pure zwarttinten. Verpakt in een design met naadloze beeldrand. Wil jij deze lijn van allerbeste televisies aanschouwen? Stop dan zeker eens in ruimte A5 op de tweede verdieping. Wie weet kan hij straks ook bij jouw thuis aan de muur hangen.

Ruimte: A5 (tweede verdieping)

Sound United

Last but definitely not least: Sound United. In 2018 nam het merk Classé over van de Bowers & Wilkins Group om vervolgens in 2021 de volledige Bowers & Wilkins Group over te nemen. Maar natuurlijk reikt het uitgebreide merkenassortiment van Sound United veel verder dan dat. Ook Marantz, Denon, HEOS, Rotel en Definitive technology behoren tot hun portfolio.

Het zou bijna onmogelijk zijn om al dit moois voor het ‘voetlicht te brengen’, niet in de laatste plaats omdat op de show ’s lands grote introductie van de nieuwe generatie Bowers & Wilkins 800 Diamond D4 serie plaats gaat vinden. Inderdaad, het is hen weer gelukt. De Britse speakerbouwer heeft wederom een bestaand meesterstuk ‘omgetoverd’ tot een vernieuw meesterstuk.

Ook ‘oude glorie’ maakt zijn opwachting want de nieuwe Classé Delta serie is uitverkoren voor de aansturing. Nu vraag je je waarschijnlijk af: is er nog wel een podium nodig voor al dat ander moois? Reken maar van ‘yes’. Naast een prachtige ruimte voor de 800 serie introductie is er een andere grote ruimte waar je de volledige productportfolio experience kan beleven met ‘blikvangers’ van Marantz, Denon, Rotel, Definitive Technology en andere luidsprekerlijnen van Bowers & Wilkins.

Ruimtes: B2 (gelijkvloers) en Z2 (eerste verdieping)

Zo, dit was onze voorbeschouwing voor Audio Show iEar’ 2021 – ‘part 5’. Ben jij benieuwd naar het laatste? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en mis er niets van.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins