Audio Show iEar’ 2021 in Tilburg van afgelopen weekend: het was weer een klepper van formaat. Met heel wat interessante deelnemers zoals onder andere Joenit, IsoAcoustics, Focal,  … en nog veel meer. Een standhouder die niet te missen was: Yamaha Music. In ruimte N3 kon jij als bezoeker terecht om kennis te maken met hun noviteiten die dit jaar prachtig werden gepresenteerd in een leuk aangeklede ruimte. Ook wij met Audiovideo2day gingen, speciaal voor jullie, de sfeer eens opsnuiven. Eerlijk gezegd: Yamaha liet ons niet onberoerd…

Zoals jullie al konden lezen in onze voorbeschouwingen, pakte Yamaha dit jaar uit met onder andere hun welbekende NS-3000 speakers en A-S3200 versterker. Deze werden opgesteld in een fraaie setting. Perfect om alles te aanschouwen. Niet alleen met je ogen maar ook met je oren.

Lees ook


Yamaha NS-3000 ReviewReview: Yamaha A-S3200

 


 

Wat ons betreft alvast een echte aanrader. Zeker als je onze review van de NS-3000 speakers en A-S3200 versterker erop naslaat. Daarnaast werd iedereen getrakteerd op de nieuwste A/V apparaten uit de AVENTAGE serie. Hieronder mogen we het spiksplinternieuwe topmodel verstaan: de RX-A8A.

Lees ook


Yamaha NS-3000 ReviewYamaha NS-3000: Review

 


 

Kon jij er op zaterdag 13 november (helaas) niet bij zijn? Geen nood, Audiovideo2day got you covered. Wij gingen, met onze camera in de aanslag, eens een kijkje nemen naar al het moois dat Yamaha jou te bieden had. Nieuwsgierig? Bekijk dan zeker eens deze niet te missen video:

Benieuwd naar wat er nog allemaal te bezichtigen was? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste video’s.

Verkooppunten van het merk yamaha