Gisteren lanceerde Xbox officieel hun Wireless Headset. Een draadloze over-ear hoofdtelefoon (headset) die speciaal ontwikkeld is voor gamers om te gebruiken in combinatie met hun Xbox-console. Het moederbedrijf Microsoft garandeert een uitzonderlijke geluidsweergave en dat verpakt in een licht en flexibel design. Dat belooft alvast heel veel goeds!

“Game loud and clear with the all-new Xbox Wireless Headset, featuring auto-mute and voice isolation for crystal-clear chat, intuitive design, and direct pairing to your console.”

Naar eigen zeggen zou je als gamer zelfs de best-in-class audioprestaties mogen verwachten. Combineer een lage latentie en een 100% draadloze verbinding met je Xbox-console (zonder dat je een dongle of een basisstation nodig hebt) en je komt al snel uit op deze Wireless Headset van Xbox. Er wordt bovendien ondersteuning geboden voor ruimtelijke geluidstechnologieën zoals met name Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X.

De Wireless Headset is voorzien van een comfortabel en intuïtief ontwerp. Urenlang spelen op je favoriete spelconsole? Xbox got you covered. Onder andere mede dankzij de ultrazachte oorschelpen, het lichtgewicht ontwerp en de aanpasbare pasvorm. De draaiknoppen in de oorschelpen zorgen verder nog voor een intuïtieve manier om het volume en de game/chatbalans te wijzigen.

Lees ook


LG XboxLG en Xbox die dromen laat uitkomen van gamers?

 


 

Benieuwd of deze deze realistische en nauwkeurig geluidsweergave, die je volledig omringt, is weggelegd voor jou? Bekijk dan zeker eens deze lanceringsvideo die Xbox maakte om de draadloze headset op een leuke manier in de kijker te zetten.

Verkooppunten van het merk microsoft