De afgelopen weken en maanden circuleerden er op het internet heel wat geruchten rond een nieuwe patentaanvraag van Sonos. Deze wees er namelijk op dat er mogelijks één of meerdere nieuwe producten zaten aan te komen. Velen dachten al onmiddellijk aan iets dat zich bevond in het draagbare portfolio. Met name een draadloze hoofdtelefoon of speaker.

Sonos

Wat het nu precies gaat worden? Daar kunnen we jullie helaas nog geen antwoord op geven momenteel. Daarvoor is het nog even afwachten tot 9 maart want dan stelt het gerenommeerde audiomerk, dat eerder al op de proppen kwam met de Sonos Arc, hoogstwaarschijnlijk hun nieuwste product(en) voor.

Lees ook


Sonos Arc PCM audioReview: De Sonos Arc soundbar staat garant voor een multifunctioneel gebruik en een kamervullende geluidsweergave voor een acceptabele prijs

 


 

Waarom wij dat denken? Patrick Spence, CEO van Sonos, liet eerder al weten dat er een nieuwste telg zat aan te komen die in de loop van de maand maart onthuld zou worden. Maar toen werd er geen concrete datum benoemd.

Verder is er nog niet zoveel geweten. Sonos triggert ons alvast in hun uitnodiging, om het digitale persevent bij te wonen, met een foto van een dame die wandelt ergens in een bosrijk gebied. Misschien zou dat een subtiele hint kunnen zijn die terugslaat op het productportfolio dat voorgesteld zal worden.

Wil je niks missen van deze lancering? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en volg het laatste Sonos nieuws vanop de voet!

Verkooppunten van het merk sonos