Advance Paris komt aanzetten met hun nieuwste telg: ontdek de WTX-StreamTubes. Dit betreft een streamer die erg compact is opgevat. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het exemplaar een tweetal buizen aan boord. Zelf omschrijven ze het als ‘miniatuurbuizen’. Niet vreemd gezien de afmetingen van slechts 13 x 15 x 4,7 cm. De WTX-StreamTubes is volgens het Franse audiomerk een ​​perfect én handig streamingsysteem dat eenvoudig geïntegreerd kan worden in elk bestaand thuisnetwerk. En dat alles voor een adviesprijs van afgerond 400 euro.

Wat betreft connectiviteit, biedt de WTX-StreamTubes ondersteuning voor zowel bekabeld als draadloos luistergenot. Respectievelijk via ethernet of wifi. Bijna alle mogelijke streamingdiensten worden ondersteund. Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer, … om er maar enkele te noemen. Wil je liever genieten van lokale, nationale of zelfs internationale radiostations? Advance Paris ‘got your back’ dankzij de integratie met TuneIn en vTuner. Ook het afspelen via een NAS (netwerkschijf) behoort tot de mogelijkheden. Of de WTX-StreamTubes compatibel is met AirPlay en DLNA? Nou en of!

Ook wat betreft fysieke aansluitingen zal je vermoedelijk niet veel tekort komen. Maar oordeel gerust zelf…

“What could be nicer than the sound of vinyls? This ability to make music more lively, less aggressive and truly «warmer». Achieving this result seemed possible to us by combining several technologies and design.”

En dat is wat Advance Paris heeft gedaan. Na heel wat verschillende prototypes te hebben gemaakt, is gebleken dat de Raytheon 5703 ‘vacuümbuisjes’ perfect waren. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan om een klasse A eindtrap te ontwerpen die, naar eigen zeggen, de ‘magie’ van vinyl weet over te brengen.

De resulterende geluidsweergave wordt door Advance Paris omschreven als verbluffend, met respect voor de eisen van audiofielen. Het herinnert aan de warme muzikaliteit die vinylliefhebbers zo koesteren.

Lees ook


Advance Paris X-P1200De X-P1200, een krachtige Dual Mono voorversterker van Advance Paris

 


 

Benieuwd naar de eigenschappen? Hieronder een korte, summiere ‘samenvatting’ van enkele belangrijke kenmerken.

  • Voorzien van vacuümbuizen (klasse A uitgangstrap)
  • Biedt ondersteuning voor bestanden tot wel 24 bit/192 kHz
  • Integratie met streamingdiensten zoals Spotify (Premium), Tidal, Qobuz, Deezer, Amazon Music, Napster, …
  • Uitgerust met Advance Playstream Multiroom, TuneIn, vTuner en AirPlay
  • Connectiviteit: wifi en ethernet
  • DAC: Burr Brown PCM1796
  • Digitale ingang: bluetooth (optionele X-FTB01/02)
  • Digitale uitgangen: optisch en coaxiaal

Wil je meer weten? Ga dan zeker eens naar de website van Advance Paris en laat je verassen door al het moois dat de fraaie WTX-StreamTubes jou te bieden heeft.

Verkooppunten van het merk advance-paris