Leuk nieuws voor Alpha High End want recent mochten ze hun portfolio verder uitbreiden met de leuke en sfeervolle belevingsproducten van het Zwitserse Piega. Wereldberoemd om hun mooie, volledig uit aluminium opgetrokken, behuizingen. Luistergenot sowieso inbegrepen. Aldus Alpha.

Op hun sociale media werd aangekondigd dat ze vanaf nu dealer zijn van de fraaie luidsprekers van Piega. Alpha heeft zowel de compacte en budgetvriendelijke Piega Ace serie, de Premium Serie als de fameuze Coax serie in hun ‘muzikale huis’. Benieuwd naar het totaalplaatje?

Mooi toch? Alles met de hand gebouwd in Zwitserland en met de neutrale klank van een Zwitsers bergmeer. Wil je dat ‘Zwitsers bergmeer’ graag met je eigen oren ervaren? Dan ben je bij Alpha van harte welkom.

“Alpha High End is trots om met onmiddellijke ingang exclusief dealer te zijn van de fraaie Zwitserse Piega luidsprekers.”

Lees ook


Alpha High EndVideo: Blijven genieten van je favoriete muziek in tijden van Corona? Dat kon tijdens de Britain Show van Alpha High End

 


 

Bovendien kondigen ze binnenkort ook nog iets bijzonders aan dat te maken zou hebben met Piega… Wat precies weten we ook nog niet maar wat we wel al weten is dat je daarvoor best hun Facebook pagina in het oog houdt. Wordt vervolgd!

Verkooppunten van het merk piega