Piega, wie kent ze nu niet? De gerenommeerde fabrikant van o.a. luidsprekers mag hun portfolio verder uitbreiden met drie nieuwe modellen: de Ace 50, Ace 30 en Ace Center. Zoals de naam het al doet vermoeden mogen we deze speakers rekenen onder de Ace-productserie. Respectievelijk gaat het hier om een vloerstaander, een monitor- en centerluidspreker.

Piega Ace

De nieuwe Ace-serie wordt gelanceerd als opvolger van de gevestigde TMicro-luidsprekerlijn. Hoewel de uitstekende technische kenmerken zijn behouden, is de Ace serie uitgerust met een aantal state-of-the-art details. Hieronder zetten we enkele highlights van elk model op een rijtje.

Piega Ace 50

Laat je alvast misleiden door zijn slanke uiterlijk, want de Ace 50 klinkt verrassend krachtig. Aldus Piega. Dankzij een geoptimaliseerd ontwerp straalt de luidspreker een enorm akoestisch vermogen uit met bastonen die vol en helder klinken.

Volgens de audiofabrikant een perfecte speaker voor middelgrote kamers. De Ace 50 is ideaal voor dagdagelijks muziekgenot.

Piega Ace 30

Ondanks zijn kleine formaat is de Ace 30 toch een echte krachtpatser. Dit model verbaast voornamelijk met zijn heldere en kamervullende geluidsmogelijkheden. In combinatie met een Piega-subwoofer is deze compacte luidspreker een uitstekende keuze, zelfs voor grotere kamers.

Piega Ace Center

De Ace Center zou een uitstekende keuze zijn als onderdeel van bijvoorbeeld een surroundsysteem. Perfect voor dé ultieme thuisbioscoopervaring. De verbeterde MDS-drivers voor het laag- en middenbereik in combinatie met de AMT-1 ribbon-tweeter brengen de dialogen nog beter naar voren.

De garantie van Piega? Een uitstekende spraakverstaanbaarheid, ongeacht het volume, wat naar eigen zeggen buitengewoon belangrijk is voor een ontspannen kijkervaring. Met de komst van deze centerluidspreker staat niets een melodieuze filmavond in de weg.

In de loop van dit voorjaar wordt de Ace-serie verwacht in de winkels, nog even afwachten dus om ze zelf te gaan ontdekken. Maar no worries, in tussentijd kan je alles te weten komen over deze slanke aluminium luidsprekers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen? Dat is een bezoekje brengen aan de website van Piega.

Verkooppunten van het merk piega