Apple TV laat opnieuw van zich horen met een baanbrekende facelift die je kijkervaring zal veranderen. Na de recente onthulling van de tvOS 17.2-update voor de Apple TV 4K (2022), die een geheel nieuwe look aan de Apple TV-app toevoegt, heeft Apple bevestigd dat deze opknapbeurt ook beschikbaar zal zijn op een breed scala aan platforms. Van tv’s en streamingapparaten tot gameconsoles, de herontworpen app brengt een frisse wind met zich mee.

Verwacht op deze nieuwe app-update voor externe apparaten opvallende veranderingen, waaronder een nieuw zijbalknavigatiemenu, geoptimaliseerde profielkeuzes en een vernieuwd startscherm. Ook zal de gloednieuwe Apple Movies- en TV Store zijn intrede doen, de opvolger van iTunes op de Apple TV 4K, waardoor gebruikers content kunnen aanschaffen of huren in verbluffend 4K Dolby Vision HDR.

Hoewel enkele geavanceerde functies mogelijk beperkt zijn op platforms van derden, belooft Apple’s nieuwste update een verfrissende kijkervaring te bieden. Van Amazon tot PlayStation, deze veranderingen zullen binnenkort merkbaar zijn op een breed scala aan apparaten. Dus, maak je klaar om jouw kijkgewoonten naar een hoger niveau te tillen met de opwindende transformatie van Apple TV.

Verkooppunten van het merk apple