Muziekliefhebbers uit de Benelux kunnen binnebkort hun muzikale hart ophalen in Willem II Stadion in Tilburg. Waarom? Zoals je wellicht al hebt gezien, tekent ook dit jaar Audio Show iEar’ present. Een muzikale belevenis van formaat? Dat zeker. Maar de 8e editie van deze show is zoveel meer dan alleen muziek en plaatsjes draaien. Het bewijs? Dat leveren we in dit nieuwsbericht. De komende weken mag je verschillende voorbeschouwingen verwachten omtrent het evenement. Op deze manier geven we alle deelnemers een nog breder podium om de blijde boodschap te verkondigen. Op die manier kun je geleidelijk jouw lijstje samenstellen, met als titel ‘waar je zeker eens geweest moet zijn’.

Audio Show iEar’ 2023 vindt plaats op zowel zaterdag 18 als zondag 19 november 2023. Met het voetbalstadion als locatie belooft het een thuiswedstrijd te worden voor het team van iEar’. Benieuwd naar de hoogtepunten van dit jaar?

Gratis beurscatalogus

Allereerst: voor degenen die zich grondig willen voorbereiden op de show, is er goed nieuws. Er wordt een luxe en uitgebreide beurscatalogus samengesteld met ruim 110 pagina’s aan informatie, show- en productnieuws. Deze catalogus wordt gratis verstrekt bij de entree van de show, maar je kan hem ook vooraf thuis ontvangen (als je hem aanvraagt via deze pagina). Aanvragen zijn mogelijk tot en met 5 november.

Audio Show iEar' 2023 audiobeurs

Hifi Awards

Audio Show iEar' 2023 audiobeursEen jaarlijks hoogtepunt van Audio Show iEar’ is de uitreiking van de felbegeerde Hifi Awards. In tien categorieën, waaronder bijvoorbeeld ‘Beste luidspreker’, ‘Beste platenspeler’ en ‘Beste beeldproduct’, worden de mooiste en nieuwste producten genomineerd. Het is aan jou als bezoeker om een stem uit te brengen op jouw favoriete product(en). De stembus opent op 18 oktober en sluit uiterlijk op 19 november (om 12 uur). De winnaars worden op de laatste dag van de show bekendgemaakt. Dus, als je een passie hebt voor hifi-apparatuur, vergeet dan zeker niet om je stem uit te brengen.

Prijzenpakket van € 13.000

Maar er is meer: bezoekers maken niet alleen kans om de nieuwste audioproducten te ontdekken, maar je kan ook fantastische prijzen in de wacht slepen. De helft van dit prijzenpakket wordt verloot via de winvraag op Hifi.nl voorafgaand aan de show. De andere helft kan gewonnen worden door simpelweg een winkaartje in te vullen. Mis deze kans niet!

Speciale gasten

Audio Show iEar' 2023 audiobeursNaast de indrukwekkende line-up van producten en prijzen, zullen enkele prominente special guests uit de audiowereld aanwezig zijn om demonstraties en workshops te verzorgen. Deze experts komen van over de hele wereld om hun kennis te delen. Zo wordt jij als bezoeker geïnspireerd. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, stellen we je graag voor aan deze speciale gasten (dit is slechts een deel van alle special guests). Please welcome…

  • Aalt Jouk van den Hul: Oprichter Van den Hul
  • Anders Ertzeid: Product specialist van Hegel
  • Jan Douwe Kroeske: Presentator / KEF pop-quiz
  • Johan Coorg: Brand Ambassador van KEF
  • Mark Ragett: Product specialist van Naim Audio
  • Otto Jørgensen: Product specialist van Dynaudio

Alle informatie nog eens op een rijtje

Samengevat: afspraak op zaterdag 18 en/of zondag 19 november 2023 in het Willem II Stadion van Tilburg (Nederland). Er is een vrije inloop tussen 10 en 18 uur. Entree is volledig gratis, geen reden dus om niet af te zakken naar het mooie Tilburg.

Audio Show iEar’ 2023 belooft een evenement te worden dat audiofielen, muziek- en filmliefhebbers niet mogen missen. Zet de datum in je agenda en laat je verrassen door de nieuwste audio-innovaties. Het team van iEar’ kijkt ernaar uit om je te verwelkomen. Klaar voor dit muzikale spektakel?

Verkooppunten van het merk totem