Klipsch heeft de nieuwste producten aangekondigd in navolging van hun samenwerking met het McLaren Racing team! Klipsch is de officiële partner van het McLaren Formula 1 Team wanneer het gaat om hoofdtelefoons en draagbare audio-apparaten. Beide bedrijven hebben samengewerkt om de uitzonderlijke ontwerpfilosofie en de technische innovatie van McLaren te combineren met de legendarische hifi-audio van Klipsch. Deze producten tonen het streven naar de McLaren topkwaliteit waarbij het snelheidsgevoel en Papaya Orange-accenten centraal staan. De nieuwe producten zijn vooral geïnspireerd op de historische overwinning van Bruce McLaren in 1958, waar hij de jongste Grand Prix-winnaar ooit werd met zijn #5-auto. Deze triomf wordt nu gecombineerd met een viertal unieke Klipsch producten: de nieuwe Klipsch Nines, Klipsch Forte McLaren Edition, Klipsch The One II en de Klipsch MCL-905.

Klipsch Nines McLaren Edition

De nieuwe Klipsch Nines McLaren Edition zijn monitoren die een hoge resolutie 192 kHz/24 bit decodering ondersteunen. Een kamervullend geluid zonder veel ruimte in beslag te nemen dankzij ingebouwde ultra-low noise versterkers die speciaal zijn ontworpen om de prestaties te maximaliseren zonder externe versterking? Dat zeker. Gepatenteerde Tractrix-technologie, samen met 8 inch long-throw woofers, leveren een nauwkeurig en efficiënt geluid met inbegrip van krachtige bassen. Ongeacht het volume. Bluetooth 5.0 synchroniseert moeiteloos met voorkeursapparaten. De Nines McLaren Edition is uitgerust met een geïntegreerde phono-voorversterker, HDMI-ARC, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen. Zo kan jij als luisteraar genieten van een superieur stereogeluid. De Klipsch Connect-app die overigens gratis is, heeft heel wat te bieden. Er zijn EQ-instellen beschikbaar, firmware-updates kunnen draadloos uitgevoerd worden en er zijn video’s met snelle installatiegidsen te vinden. De ondersteuning is slechts één ‘tik’ van je verwijdert.

Klipsch Forte McLaren Edition

De Klipsch Forte McLaren Edition vloerstaande luidspreker heeft een drieweg-ontwerp dat gebruik maakt van een K-702 midrange driver, gekoppeld aan een gemodificeerde Tractrix hoorn (met door Klipsch gepatenteerde Mumps-technologie), een 1″ titanium membraan hoogfrequente driver en een 12″ woofer met passief een 15” sub-bas radiator. De aluminium luidsprekeraansluitingen zijn geschikt voor grote luidsprekerkabels en bieden de mogelijkheid voor bi-amping. De Forte McLaren Edition is voorzien van houtfineerpanelen die met de hand zijn vervaardigd in Hope, AK. Ze zijn ‘verpakt’ in Papaya orange vinyl. Deze zeer efficiënte full-range luidsprekers zullen beschikbaar zijn in januari 2023.

Klipsch The One II McLaren Edition

De Klipsch The One II McLaren Edition is een tafelluidspreker die de luxueuze stijl van de Formule 1 combineert met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dit 60 Watt 2.1-stereosysteem is uitgerust met twee 2,25 inch drivers met volledig bereik en een 4,5 inch woofer. Met de nieuwste Bluetooth-technologie kan deze speaker eenvoudig gekoppeld worden aan jouw apparaten of via een 3,5 mm analoge audiokabel. De One II McLaren edition is beschikbaar vanaf maart 2023 en is een absolute must-have voor elke audiofiel én F1 liefhebber!

Klipsch MCL-905 McLaren Edition

En tot slot hebben is er de Klipsch MCL-905 McLaren Edition-luidspreker. De grootste van de serie die garant staat voor een ongeëvenaarde dynamiek en realisme. Dit is de eerste keer dat deze professionele bioscoopluidspreker van Klipsch speciaal werd ontworpen voor thuisgebruik. Met een 3 inch titanium diafragma-compressiedriver, gekoppeld aan een K-691-hoorn voor de hoge frequenties en dubbele 15-inch K-45-composietwoofers voor de bas, leveren deze luidsprekers een geluid waarbij dynamiek centraal staat. De geavanceerde Tractrix technologie creëert een groot geluidsbeeld dat perfect past in elke ruimte. Er zullen slechts 25 paar van de Klipsch MCL-905 McLaren Edition gemaakt worden en zijn beschikbaar in maart 2023.

Klipsch en McLaren Racing zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om deze innovatieve producten te delen met de wereld. Beide merken zijn toegewijd om producten te leveren van de beste kwaliteit, inclusief hoogwaardige prestaties. Bovenstaande modellen weerspiegel dit perfect. We hopen dat jij als lezer net zo enthousiast bent als wij om deze unieke producten zelf te ervaren.

Verkooppunten van het merk klipsch