Van de gepatenteerde akoestische kamers tot de premium glazen: de Bose Frames zijn ontworpen voor zon en muziek. Dat is een notendop waar de Frames van Bose voor staan, als het ware een muzikale audiozonnebril. Je hebt in tegenstelling tot in-ears of hoofdtelefoons dus niets in of rond je oren. Een nieuwe manier van luisteren, dat belooft!

“De Bose Frames Alto combineert met zijn klassieke, rechthoekige vorm en opvallende glazen het meest iconische zonnebril-silhouet uit de geschiedenis met het geluid van Bose.”

Bent u zelf dus niet zo een fan van oortjes of een koptelefoon die mogelijks na een lange tijd irritatie aan de oren kunnen veroorzaken? Dan zijn de Frames van Bose misschien wel een uitstekend alternatief. Benieuwd naar introductievideo van het Tenor- en Soprano model?

Ze behoren toe tot het wereables gamma van Bose en vormen op die manier een handig accesoire in het dagelijkse leven. Je kiest zelf de look die je wil dankzij Bose’s Frames Lens Collection waarbij er kan gekozen worden uit verwisselbare glazen.

Beide muzikale zonnebrillen hebben een speelduur van 5,5 uur indien de accu volledig opgeladen is, bij de Bose Frames Tempo loopt dat zelfs op tot maar liefst 8 uur. Ben je benieuwd of dit lifestyle-product ook past binnen jouw levensstijl? Of wil je graag meer te weten komen over wat de Frames van Bose nog allemaal in petto hebben?

Ga dan zeker eens naar de website van Bose voor alle informatie.

Verkooppunten van het merk bose