Ben jij trotse bezitter van een Bluesound PULSE SOUNDBAR of POWERNODE? Goed nieuws dan want Bluesound voegt een extra stereo surround-instelling toe met de komst van hun nieuwste firmware update, meer specifiek versie 3.12.

Voor deze upgrade hebben de ingenieurs bij BlueSound beroep gedaan op de eigen ontwikkelde technologie van het zusterbedrijf NAD. Deze technologie maakt het mogelijk om ook een surround mix af te spelen, zelfs als er enkel en alleen een stereo signaal beschikbaar is. Dit zorgt naar eigen zeggen voor een uiterst natuurlijk effect waarbij je, figuurlijk weliswaar, wordt ondergedompeld in een complete surround beleving.

“Stereo surround haalt de informatie uit de van nature altijd al aanwezige ruimetelijkheid die aanwezig is in goed geproduceerde stereo opnames. Het genereert dus géén kunstmatige ruimtelijkheid of past andere ingrepen toe in het originele audio signaal.”

Met als resultaat een nóg natuurheidsgetrouwere geluidsweergave die zo dicht mogelijk aanleunt bij de originele opname. Verder bieden de Bluesound PULSE SOUNDBAR en POWERNODE nog meer mogelijkheden om een volledig draadloos home theater surround systeem neer te zetten.

Bluesound POWERNODE Surround Sound

Ze hebben deze firmware update vooral uitgerold omdat ze er van overtuigd zijn dat iedere muziekliefhebber, die op zoek gaat naar een draadloze surround opstelling, graag (al dan niet dagelijks) wilt genieten van zijn favoriete muziek in een hoog kwalitatieve geluidsweergave.

Door het gebruik te maken van stereo surround wordt de consument een subtiele maar uiterst natuurlijke en ruimtelijke geluidsweergave gegarandeerd. Aldus Matt Simmonds, product manager bij Bluesound.

Ben je benieuwd naar de andere details van deze upgrade? Lees dan zeker even verder op de website van Bluesound.

Verkooppunten van het merk bluesound