Maak kennis met de hagelnieuwe Music Amplifier van Bose. Deze telg centraliseert meerdere geluidsbronnen zodanig dat je je huis ‘tot leven’ kan brengen met een ‘vleugje muziek’. Dit specifieke model maakt integraal deel uit van Bose’s line-up op vlak van ‘slimme producten’. Nieuwe of bestaande luidsprekers kunnen gekoppeld worden. Jouw favoriete nummers afspelen via een streamingdienst naar keuze? Check.

Als je zou beslissen om de Bose Music Amplifier in huis te halen, kan je tot wel twee paar passieve speakers aansluiten. Er wordt een vermogen geleverd van maar liefst 125 Watt per kanaal. Als dat niet voldoende zou zijn, kan een optionele Bose-basmodule aangesloten worden. Perfect voor ‘extra diepte’ in het laag.

Draadloos streamen via wifi of bluetooth? De keuze is aan jou. Andere mogelijkheden zijn nog: Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Chromecast built-in. Beschik je over een platen- en/of CD-speler die je zou willen connecteren? Dan zijn de analoge en/of optische ingangen niet te missen. Bose benadrukt dat een voorversterker in een dergelijk geval noodzakelijk kan zijn. Het spreekt voor zich dat deze niet inbegrepen is.

Qua design geeft de Bose Music Amp blijk van een slank en elegant ontwerp. De bovenkant is van gehard glas. De fabrikant benadrukt dat het zo gemaakt is dat twee versterkers eenvoudig naast of boven elkaar geplaatst kunnen worden. Het product wordt geleverd met een beugel voor montage in een rack.

Dankzij de bijhorende Bose Music app fungeert je smart device als een handige afstandsbediening waarmee je het muzieksysteem instelt en beheert. Een belangstellende kan de app gebruiken om te streamen, luidsprekers te synchroniseren, geluidsinstellingen aan te passen en nog veel meer. De applicatie kan gedownload worden via de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android).

Wil je een verbinding maken met compatibele hoofdtelefoons en bluetooth speakers van Bose? Dan zal je de SimpleSync feature weten te appreciëren. De Bose Music Amplifier
is leverbaar voor een adviesprijs van afgerond 800 euro. 799,95 euro om precies te zijn. Deze telg is, op het moment van schrijven, enkel en alleen verkrijgbaar in een zwarte kleurstelling.

Benieuwd naar wat je allemaal ontvangt bij levering, aangevuld met instructies voor het instellen? Dan is onderstaande video erg interessant. Meer weten over de eigenschappen van dit toestel? Surf dan gerust eens naar bose.com en laat je verrassen door al het moois dat de fabrikant jou te bieden heeft.

Verkooppunten van het merk bose