Op zondag 20 november 2022 organiseert Staelens hifi, de gespecialiseerde AV-winkel in Kortrijk, een leuke demonstratiedag voor de liefhebbers van HiFi en muziek. Verschillende thema’s passeren de ‘revue’, het merk Bowers & Wilkins staat centraal. Een aanwezige bezoeker kan rekenen op de gloednieuwe 700 S3 serie speakers, de Zeppelin draadloze luidspreker, de PX7 S2 en PX8 True wireless hoofdtelefoons met als ‘kers op de taart’: de Bowers en Wilkins 801 D4 luidsprekers. Je bent van harte welkom tussen 10 en 18 uur. Nieuwsgierig naar wat je mag verwachten per ‘thema’?

Thema 1: De nieuwe 700 S3 serie van Bowers & Wilkins

Ook vorig jaar organiseerde Staelens hifi een vergelijkbare demonstratiedag. In 2021 werd de ‘show gestolen’ door de nieuwe 800 D4 serie van Bowers & Wilkins. Het portfolio van de 800 D4 werd voorgesteld, ‘blikvangers’ waren de nieuwste technologieën die een nooit eerder geziene perfectie nastreven. De traditie leert dat deze nieuwe technologie niet veel later geïmplementeerd weordt in de budgetvriendelijkere 700 S3 Serie. Aldus Francis, zaakvoerder bij Staelens hifi.

Dit is altijd het succesvolle recept van Bowers & Wilkins geweest. Eindelijk is het zover: de nieuwe 700 S3 serie is er. De Heer Olivier Bosiers van Bowers & Wilkins ‘zakt af’ naar Kortrijk om, tot in de kleinste details, uit te leggen wat deze serie beter maakt. Inclusief de nodige demonstraties natuurlijk.

Thema 2: The Zeppelin is back!

Waar ontwerp en functie elkaar ontmoeten, is de nieuwe Zeppelin opnieuw vormgegeven voor het tijdperk van streaming. Hij is nu zowel slimmer als flexibeler, terwijl zijn hifi-geluid mooier is dan ooit. Je hoeft niet langer te kiezen tussen geavanceerde functies, esthetische schoonheid en een kamervullend geluid. Met de Zeppelin heb je alles zelf ‘in handen’.

Thema 3: De PX7 S2 en PX8 True wireless hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins

De PX7 S2 is, in vergelijking met zijn voorganger, nog beter geworden. Een aspect dat hiervan getuigt is het gebruikte materiaal. Om nog maar te ‘zwijgen’ van het meeslepende geluid dat jij kan ervaren. Met de introductie van Bowers & Wilkins’ PX8 wordt er een een hoger niveau van detailweergave, resolutie en ruimtelijkheid in de praktijk gebracht.

Thema 4: De Bowers en Wilkins 801 D4

‘Ihre Majestät, die Königin!’, zoals beschreven in het Duitse hifi tijdschrift genaamd ‘Audio’. Het paradepaardje van Bowers & Wilkins was niet tijdig aanwezig op de vorige demodag, toen hoorde je de 802 D4. Met dat ‘idee’ in het achterhoofd, is dit de top-demonstratie die jij nog te goed had. ‘Wees maar zeker’, klinkt het.

Wil jij dit niet missen? Dan ben je van harte welkom bij Staelens hifi in de Magdalenastraat 9-11 te Kortrijk (8500), België. Benieuwd naar wat Staelens nog meer te bieden heeft? Surf dan gerust eens naar staelenshifi.be en ontdek het allemaal. Wegens openbare werken: bereikbaar via Parking Kortrijk Weide (1 uur gratis) of Parking Conservatorium (gratis parkeren op zondag).

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins