Het Deense CLIC Design, bekend van innovatieve audiomeubels, introduceert voor 2018 een resem aan nieuwe opties voor een betere integratie tussen je apparatuur en je interieur.

Voor alle liefhebbers van vinyl heeft CLIC design nu de Vinyl Store. Dit meubel presenteert je platen nog beter dan in de winkel met een uitsnede in de bovenkant zodat je je collectie overzichtelijk bij de hand hebt. Met de verstelbare plank kies je zelf hoeveel van je collectie zichtbaar is. Je kan er van zestig tot negentig platen in kwijt.

Wil je geen storend televisiescherm aan je muur als je niet aan het kijken bent? Dan is er de Projector Drawer. Deze ultra short-throw projector zit in een lade, die op een knopdruk tevoorschijn komt en daarna in een handomdraai tot 100 inch projecteert. Hiervoor gebruikt CLIC een gepatenteerd design. Dit houdt de projector op zijn plaats, maar laat hem je toch afstellen in afstand en hoogte. Er is een lijst met compatibele projectoren voorzien.

Verder is ook het meubel 230S (foto) nieuw. Hier kan je een soundbar en diverse apparatuur in kwijt. De kastdeur bestaat uit akoestisch doorlatend materiaal, zodat je alles uit het zicht maar in het hoorbereik kan houden. Dan zijn er nog de 212AV en 213AV. Deze meubels bieden een plaats voor 19 inch apparatuur.

Tot nu toe kenden we CLIC Design in het zwart, grijs en wit. Nu is er ook een lichtgrijze tint, voor de S-modellen kies je zelfs tijdelijk voor groen. De Cover Plates kan je vanaf nu ook in Messing kopen voor dat extra tintje luxe.

Verkooppunten van het merk clic