IFA 2017 is alweer voorbij, en dus lichten we hier graag enkele highlights toe die je als bezoeker dit jaar kon bewonderen. Nu is het de beurt aan het DALI Callisto audiosysteem.

Danish Audiophile Loudspeaker Industries, oftewel DALI, kennen we vooral van hun succesvolle luidsprekers. Ook hun versterkers zijn ons niet vreemd. De DALI Callisto is een volledig systeem bestaande uit actieve luidsprekers en een hub (optioneel voor 549 euro). Deze hub voorziet de luidsprekers van audiodata via 2.4 of 5.8 GHz wififrequenties.

Het actieve systeem werkt als volgt: Elke unit heeft een versterker met een interne actieve crossover. Zo wordt het geluidssignaal verdeeld voor elke unit. De speakers hebben een analoge input en geven je dus de optie om een eigen voortrap te gebruiken.

De Callisto 6 kost je 1800 per luidspreker, de Callisto 2 is goedkoper voor 1300 euro per stuk. De BluOS-module wordt verkocht voor 499 euro. Tel dit alles op, en voor 4600 euro heb je het hele systeem. Maar niet getreurd, ook voor 3000 euro kan je goed van start.

Verkooppunten van het merk dali