Daar is ie dan: de ALTAIR G2.1 digitale audio streamer van AURALiC. Een leuk maar vooral uitgebreid belevingsproduct waarbij multifunctionaliteit centraal staat. Digitaal of analoog genieten van jouw geliefkoosde muziek? De AURALiC ALTAIR G2.1 weet er wel zijn ‘muzikale weg’ mee. Een krachtige én dynamische geluidsweergave inbegrepen voor de veeleisende audioliefhebber.

“The ALTAIR model name has always been synonymous with that of extensive features and functionality.”

Het ALTAIR G2.1 model markeert een nieuw hoofdstuk. De reden daarachter? Het is namelijk de eerste keer is dat het ALTAIR-concept opgenomen en ‘verheven’ wordt tot de welgekende AURALiC G2.1-serie. De G2.1 biedt, net zoals zijn G1-tegenhanger, alle functies en kenmerken van AURALiC maar dan in één compacte behuizing.

Nieuwsgierig naar het design en de mogelijkheden? Je ontdekt er meer over in deze video:

De ALTAIR G2.1 is naar eigen zeggen ontwikkeld met eigenschappen en functionaliteiten die ervoor zorgen dat de prestaties het best omschreven kunnen worden met de volgende term: next level. Impressive AURALiC!

De behuizing van dit model omvat het zogenoemde Unity Chassis II. Als het ware een ‘stille’ omkasting gemaakt van aluminium die een trillingsvrije werking garandeert. Hierin zit een effectieve koperen subbehuizing opgenomen die de geavanceerde interne elektronica beschermt tegen inmenging van buitenaf. In zijn totaliteit resulterend dit alles in een sublieme, muzikale uitvoering.

De adviesprijs voor de ALTAIR G2.1 ligt in de Europese Unie vastgelegd op 4.999,- euro om precies te zijn. De eerste leveringen staan gepland voor deze maand. Benieuwd alle verdere technische details?

Verkooppunten van het merk auralic