Apple laat weten dat de MLS Season Pass ondertussen wereldwijd beschikbaar in de Apple TV-app. Een baanbrekende abonnementsservice is nu beschikbaar in ruim 100 landen en regio’s. Om in de stemming te komen voor het seizoen 2023 van de Major League Soccer, is er gratis on-demand content beschikbaar voor de liefhebbers. Zo is er materiaal over de MLS-clubs, de profielen van de spelers van 2023 en de highlights van de competitie.

Ter gelegenheid van de start van het 2023-seizoen op 25 februari, is er ook gratis on-demand content beschikbaar. Fans kunnen genieten van hoogtepunten van de competitie en de clubs uit het seizoen 2022, complete uitzendingen van klassiekers en korte documentaire-achtige reportages. Na de aftrap van het seizoen biedt de MLS Season Pass live elke reguliere MLS-wedstrijd, de gehele Audi MLS Cup Playoffs en de Leagues Cup.

Via deze pagina is het volledige speelschema van de MLS 2023 te zien, daar staat ook welke wedstrijden de eerste maand gratis te zien zijn in de Apple TV-app.

Apple TV MLS

Vanaf nu kunnen voetbalfans zich abonneren op MLS Season Pass via de Apple TV-app om het volledige seizoen 2023 van de Major League Soccer te bekijken. Voor € 14,99 per maand of € 99 per seizoen krijgen abonnees toegang tot alle MLS-wedstrijden. Ben jij geabonneerd op Apple TV+? Dan kan je zelfs profiteren van een speciale korting van € 12,99 per maand of € 79 per seizoen.

Ook leuk om te vermelden: de start van MLS Season Pass vormt de officiële aftrap van de 10-jarige samenwerking tussen MLS en Apple, een historische primeur voor een grote professionele sportcompetitie.

Verkooppunten van het merk apple