Fans van Disney kunnen de iconische titels van het bedrijf op een compleet nieuwe manier ervaren op de Apple Vision Pro. Zeg maar: de revolutionaire ‘ruimtelijke computer’ van Apple. Vanaf nu kan je als Disney+ abonnee de content ervaren op een wel zeer unieke manier, zonder extra kosten.

Bij Disney+ zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te entertainen, informeren en inspireren. Creativiteit wordt gecombineerd met baanbrekende technologieen. De perfecte ingredienten om een opmerkelijke ervaring neer te zeggen. Dat zegt Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company.

“With 3D movies, Disney’s storytelling will also leap off the screen like never before with remarkable depth and clarity for an unprecedented in-home 3D experience on Disney+ with Apple Vision Pro.”

Apple Vision Pro is een revolutionair product dat Disney-fans dichter bij de personages en verhalen brengt. De kijkers worden nog meer ondergedompeld in de wondere wereld van Disney. Ze zijn, met reden, trots om opnieuw samen te werken met Apple. Zo biedt Disney+ een klein ‘extratje’ aan voor haar abonnees, zodat eigenaars van een Apple Vision Pro kunnen genieten van een buitengewone nieuwe Disney-ervaring.

Disney+ kijkers kunnen de volledige catalogus streamen. Inclusief duizenden tv-shows en films. Er wordt toegang verleend tot de Hulu-content voor in aanmerking komende Disney Bundle-abonnees.

Disney+ op Apple Vision Pro bouwt voort op de langdurige geschiedenis van baanbrekende innovatie en samenwerking tussen Disney en Apple. ‘s Werelds grootste verhalenvertellende bedrijf (Disney+) bundelt de krachten met het meest innovatieve technologiebedrijf (Apple) om echte magie te blijven leveren voor fans over de hele wereld.

Verkooppunten van het merk apple