Na het overweldigende succes van vorig jaar, is de langverwachte terugkeer van de JBL & Martin Garrix Music Academy aangekondigd. Getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich weer inschrijven voor een unieke kans met als uitzicht: muzikaal succes. De Music Academy, in samenwerking met JBL, faciliteert een exclusief driedaags programma in de STMPD-studio’s van Amsterdam, dat plaatsvindt in november. Perfect geschikt voor opkomende artiesten. De focus ligt op het ondersteunen en begeleiden van talenten tijdens hun muzikale reis.

Een succesvolle carrière in de muziekwereld vereist meer dan alleen talent. Kennis, inspiratie, connecties en gerichte begeleiding zijn erg belangrijk. De JBL Music Academy geeft 30 opkomende muzikanten, songwriters, zangers en producers een kans om te leren van experts uit de industrie. Tegelijkertijd komen ze in contact met gelijkgestemde artiesten.

JBL & Martin Garrix Music Academy

Onder leiding van niemand minder dan Martin Garrix zelf, samen met andere invloedrijke namen uit de muziekscene, worden inspirerende workshops gegeven over diverse aspecten zoals het creatieve proces van muziek maken, branding en belangrijke zakelijke aspecten. Dit noemt de JBL hun ‘Music Academy’. Met exclusieve inzichten helpt de Music Academy deelnemers hun vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te excelleren.

JBL blijft niet alleen tijdens het programma de talenten ondersteunen, maar ook nadien. Zij krijgen de kans om hun muziek te presenteren en JBL te vertegenwoordigen op verschillende evenementen en festivals. Denk maar aan het prestigieuze Montreux Jazz Festival en JBL’s Snow Party. Martin Garrix, JBL Global Brand Ambassador, is alvast zeer enthousiast.

“Ik ben ontzettend enthousiast dat we dit jaar een tweede editie van de Music Academy met JBL organiseren. Het was inspirerend om vorig jaar alle getalenteerde artiesten te ontmoeten en hun creativiteit en passie samen te zien komen.”

Bij STMPD RCRDS richten ze hun pijlen voornamelijk op opkomend talent, dus de Music Academy is een perfecte aanvulling daarop. Ook Robert Jan van Dormael, Vice President Marketing voor Lifestyle Division EMEA en India bij JBL, benadrukt het belang van muziek in hun missie. Jan beklemtoont dat alles wat ze doen bij JBL, in het teken staat van muziek.

Met de introductie van de Music Academy vorig jaar wilden ze een platform in de kijker zetten om talent te ondersteunen met de kennis die ze nodig hebben om hun passie voor muziek om te zetten in een bloeiende carrière. De heer van Dormael kijkt er nu al naar uit om dit jaar verder te bouwen op dat succes. Benieuwd wat je mag verwachten? Dan is onderstaand filmpje wellicht interessant.

Artiesten kunnen zich inschrijven door een motivatievideo in te sturen samen met maximaal drie muziektracks die hun persoonlijke geluid het beste vertegenwoordigen. De inschrijving voor de JBL & Martin Garrix Music Academy is nu wereldwijd geopend tot 30 april 2024.

Meer weten over de JBL & Martin Garrix Music Academy? Surf dan zeker naar jbl.com/musicacademy en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk jbl