Roon en Harman International kondigen met trots de lancering aan van hun Nucleus Titan, de nieuwste high-performance Nucleus-server. Nucleus Titan maximaliseert de vooruitgang in productieprocessen en hardware-aanpassingen. Zo werd een ongeëvenaard premium apparaat gemaakt dat specifiek ontworpen is voor Roon’s bibliotheekbeheer, muziekverkenning en multi-room software.

Nucleus, al lang erkend als de eerste keuze voor degenen die de beste server/streamer-optie voor Roon zoeken, zet een grote stap voorwaarts met de Nucleus Titan. Titan overtreft de Nucleus Plus met bijgewerkte hardware en prestaties. Wat centraal staat? Een moeiteloze installatie en zorgeloze bediening. Dit wordt gecombineerd met een fraai design.

Gebruikers kunnen kiezen uit drie materialen waaronder metaal, steen en hout – om een uniek server/streamer-statementstuk te creëren dat perfect past bij hun smaak en luisterruimte. Luisteraars die de Nucleus Titan overwegen zullen rekening moeten houden met een startprijs van $3.699 (VS).

Enkele kenmerken van Nucleus Titan zijn onder andere:

  • Met precisie vervaardigde behuizing van massief hoogwaardig aluminium.
  • Beschikbaar in drie elementaire afwerkingen: metaal, steen (composiet) en hout.
  • Elegant en zelfkoelend ontwerp met stille, ventilatorloze werking.
  • Aanpasbare interne solid-state opslag: 0, 2, 4 of 8 TB opties.
  • Verbeterde connectiviteit: twee USB-C, twee USB-A en twee audio-only HDMI-poorten.
  • Geschikt voor de meest omvangrijke muziekbibliotheken en multi-zone audioconfiguraties.

“Nucleus Titan continues our long-standing goal of providing customers with Roon server options that correspond with their specific needs and desires. CPU and SSD technology has evolved significantly since we first released Nucleus, and we’ve taken advantage of those innovations.”

Aldus Enno Vandermeer, mede-oprichter van Roon. Nucleus Titan is de enige premium server/streamer die specifiek ontworpen is voor Roon. Het werd ook gecreëerd door het Roon-team.

Verkooppunten van het merk roon