Het premium audiomerk Klipsch kondigt vol trots een nieuw product aan: de Groove McLaren Edition. Een draadloze luidspreker die ontwikkeld werd in samenwerking met het McLaren Racing team. Voor de lezers onder ons die het (nog) niet zouden weten: Klipsch is de officiële partner van het McLaren Formule 1 Team wanneer het gaat om hoofdtelefoons en draagbare audio. De twee bedrijven collaboreren om McLaren’s ongeëvenaarde ontwerpen en technische innovaties te combineren met de legendarische high-fidelity audio van Klipsch. Uiteraard mag een ongeëvenaard comfort niet ontbreken. In het verlengde van die gedachtengang werd de Klipsch Groove McLaren Edition Portable Bluetooth Speaker ‘in de markt’ gezet. Een luidspreker die een groots geluid garandeert. Qua vormfactor is deze eerder klein, maar laat je hier niet door misleiden. De Klipsch Groove McLaren Edition Portable Bluetooth Speaker is ‘immuun’ voor stof en spatwater.

Je kan het niet ontkennen: de esthetische uitstraling van McLaren, mét de Papaya Orange accenten, mag gezien worden. De volgende elementen zijn toegevoegd: een geperforeerd metalen rooster dat de akoestische componenten laat zien, een beschermende anti-slip rubberen ‘inlegmat’ met geïntegreerde bedieningsknoppen en een ‘tire blanket zip case’ die race-geïnspireerd is. Zo wordt speaker beschermd wanneer hij hij niet gebruikt is.

De luidspreker, die overigens compatibel is met bluetooth, is gemaakt opdat een krachtige en nauwkeurige geluidsweergave neergezet kan worden. Eén full-range high-output driver (3 inch) en twee side-firing passieve bas radiatoren (2 inch) zijn geïntegreerd. De Klipsch Groove McLaren Edition produceert een verbazingwekkend gedetailleerde output, met inbegrip van een diepe, realistische bas. Deze telg onthoudt tot acht eerder verbonden bluetooth devices voor een snelle connectie.

“Measuring at just over 5-inches wide by 4-inches high and 2-inches deep and housing a long-lasting rechargeable battery, this pint-sized mobile music venue allows you to take the live sound experience anywhere for hours on end.”

Naast bluetooth beschikt de Klipsch Groove over een 3,5 mm ingang. Qua batterij is een snel oplaadbare lithium batterij toegevoegd. Deze staat garant voor luistergenot tot wel 8 uur. De draadloze speaker wordt geleverd met een voedingsadapter. Ready to get ‘in the Groove’? Dan is deze pagina niet te missen.

Verkooppunten van het merk klipsch