MOON is verheugd om aan te kondigen dat hun huidige streamers vanaf nu ondersteuning zullen bieden voor TIDAL Connect. Het ACE alles-in-één muzieksysteem, de MiND 2 netwerkspelers, de 390 netwerkspeler/voorversterker, … Het zijn maar enkele modellen die profiteren van deze integratie met TIDAL. Door deze toevoeging van TIDAL Connect, samen met de recente introducties van onder andere Spotify Connect én AirPlay 2, zorgt MOON er alvast voor dat ze voorop lopen op het gebied van audioconnectiviteit.

MOON TIDAL Connect

Ben jij een abonnee van TIDAL en heb jij een compatibel audioproduct van MOON in huis? Dan kan jij weldra genieten van de talloze voordelen die TIDAL Connect jou te bieden heeft. Het leuke hieraan is dat de streamer in kwestie autonoom muziek kan afspelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is jouw favoriete nummer, album, … starten ‘et voila’. Verder moet je je nergens zorgen om maken want de streamer haalt zijn informatie rechtstreeks vanaf de ‘bron’. Zonder ‘tussenstation’. Als dat niet handig is?

Bovendien is TIDAL Connect zeer snel én eenvoudig te gebruiken. Selecteer de TIDAL-app, kies een nummer om af te spelen en klik vervolgens op ‘beschikbare apparaten’ zodanig dat je vervolgens jouw ​​MOON-systeem kan selecteren. De muziek wordt dan rechtstreeks vanuit de cloud gestreamd in een lossless high-fidelity audiokwaliteit.

Benieuwd naar alle producten van MOON die vanaf nu compatibel zijn met TIDAL Connect? Hieronder een opsomming:

  • MOON ACE (alles-in-één muzieksysteem)
  • MOON MiND 2 (netwerkspeler)
  • MOON 280D (streaming DAC)
  • MOON 390 (netwerkspeler/voorversterker)
  • MOON 680D (streaming DAC)
  • MOON 780D v2 (streaming DAC)

Hoe jij kan genieten van TIDAL Connect? Door middel van een eenvoudige firmware-update. MOON voegt eraan toe dat alle nieuwe streamingproducten TIDAL Connect zullen bevatten in hun eigen MiND2-module (MOON Intelligent Network Device).

Etienne Gautier, export sales manager van MOON, laat weten dat de eindconsument nu heeft gekregen waar ze op hadden gehoopt: een naadloze integratie met TIDAL Connect. Gautier is, net zoals ons, overtuigd dat iedere eindgebruiker (lees: muziekliefhebber, audiofiel, …) euforisch zal zijn over deze mooie toevoeging. Nu kan een belangstellende direct verbinding maken met de uitgebreide TIDAL-muziekbibliotheek om zo vervolgens hun geliefkoosde muziek in een hoogwaardige kwaliteit te kunnen afspelen.

Het maakt deel uit van de MOON-filosofie om te zorgen voor continue evolutie en upgrades van hun bestaande units. En natuurlijk wordt dit alles extra onderstreept door hun ‘leuze’: Defy Obsolescence.

Verkooppunten van het merk moon