Op zaterdag 13 en 14 november, tussen 10u en 18u, gaan de deuren van het Koning Willem II stadion in Tilburg open. En nee, deze keer niet voor een voetbalwedstrijd maar wel voor dé show die iedere liefhebber van muziek & film, beeld & geluid, audio- & video apparatuur absoluut niet wil missen: Audio Show iEar’ 2021. Eén van de vele standhouders die te bewonderen zal zijn: IsoAcoustics. Benieuwd wat je van hun mag verwachten tijdens deze ‘2-daagse’?

Laten we beginnen met het feit dat de populariteit van IsoAcoustics’ producten alleen maar groeit en groeit. Het gekende audiobedrijf ontwikkelde een unieke, gepatenteerde isolatie techniek die er voor zorgt dat elk contact tussen product en ondergrond wordt geëlimineerd. Perfect voor het opstellen van apparatuur zoals luidsprekers, versterkers, bronnen en platenspelers.

Op die manier wordt er een authentiek en ongekleurd geluid gerealiseerd door de sfeervolle belevingsproducten van je installatie. Uiteraard iets waar wij allemaal naar streven. Sinds de komst van IsoAcoustics is het bijna ondenkbaar dat jouw luidsprekers nog niet op een set GAIA’s staat.

Natuurlijk, om dit kracht bij te zetten, wordt tijdens de show de unieke A-B demonstratie gedaan. Want eenmaal je aan de slag bent met IsoAcoustics, kan je er niet meer onder uit. Letterlijk zelfs in dit geval. Getuige ook de vele awards die dit gerenommeerde merk inmiddels ontving.

Lees ook


Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021Enkele primeurs die je mag verwachten op Audio Show iEar’ 2021

 


 

IsoAcoustics is één van de 60 fabrikanten die te vinden zal zijn op Audio Show iEar’. Meer bepaald op de tweede verdieping in ruimte S6. Als jij hier ook bij wil zijn, dat kan. De show is volledig gratis. Er is een ruime parkeergelegenheid en gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion. Dus, zoals je ziet: geen reden om niet te komen. Tot zaterdag 13 en 14 november in het Koning Willem II stadion van Tilburg.

Kan je niet wachten tot dan? Neem dan in tussentijd gerust al eens een kijkje op de website van IsoAcoustics en laat je verassen.

Of nog leuker: laat je inspireren door onderstaande video waarin IsoAcoustics heel wat meer vertelt over hun GAIA’s.

Verkooppunten van het merk isoacoustics