Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt in het Willem II stadion in Tilburg de Audio Show iEar’ 2019 plaats. Ook Dynaudio en AURALiC zullen er samen in een ruimte terug te vinden zijn.

AURALiC werd tien jaar geleden opgericht met als doel je huiskamer om te toveren tot een concertzaal. Als fabrikant willen ze dan ook innovatieve streaming- en audioapparatuur tot bij de consument brengen met de hoogste kwaliteit. Hierbij wordt analoge technologie gecombineerd met cutting edge digitale technologie en een modern design. Ze willen het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken om muziek te beluisteren in de hoogste resolutie en kwaliteit en waarbij de bediening ook zeer eenvoudig is.

AURALiC ARIES G1
AURALiC ARIES G1

Op de Audio Show iEar’ zullen van AURALiC alle modellen getoond worden: ARIES G1, ARIES G2, ALTAIR G1, Polaris, VEGA G1, VEGA 2 en LEO GX. Er zal dus heel wat te ontdekken zijn.

Dynaudio is de producent van handgemaakte high-end luidsprekers waarbij zowel muziekliefhebbers in hun woonkamer, in een professionele studio of in de auto kunnen genieten van hun favoriete muziek. Dynaudio wil je zo dicht mogelijk bij de live ervaring brengen.

Ze vertrouwen op de meest gevoelige analyse-tool: het menselijke oor. Ze besteden dan ook aandacht aan elk detail, van materiaalafwerking tot geluidsprestaties.

Op de Audio Show iEar’ zal bij Dynaudio de Evoke-serie centraal staan, deze zal uitgebreid gedemonstreerd worden.

Dynaudio Evoke
Dynaudio Evoke
Verkooppunten van het merk dynaudio