Of de D-ILA projector serie van JVC in de nabije toekomst verder uitgebreid zal worden? Dat staat als een paal boven water. In een video die het gerenommeerde merk gisteren lanceerde werden we alvast ‘getriggerd’ met een teaser filmpje. En wat voor een. In amper 30 seconden wordt er uitgepakt met 8K, laser en HDR. Dat zegt genoeg.

Van indrukwekkend gesproken. Zelf omschrijven ze het dan ook als ‘the new ultimate’. Gecombineerd met 8K, laser en HDR schept dit alvast torenhoge verwachtingen die JVC kennende ongetwijfeld zal weten in te vullen.

De video heeft als titel: JVC D-ILA Projector Teaser Movie 2021. Een beetje vaag maar hieruit blijkt wel steevast dat er wat zit aan te komen. Heb jij het filmpje al gezien?

Dat dit een top-notch projector zal zijn? Daar mogen we niet aan twijfelen. Het model zal hoogstwaarschijnlijk toebehoren aan de hogere regionen in het segment. Zeker gezien de eigenschappen waar nu al wordt mee gepronkt.

Lees ook


Optoma UHZ65UST ReviewOptoma UHZ65UST: Review

 


 

Helaas is er op dit moment nog niet veel meer informatie beschikbaar die we met jullie kunnen delen. Wanneer de officiële lancering er zit aan te komen, is nog niet duidelijk. Wil je niets missen van ‘le moment suprême’? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en ontdek het binnenkort.

Wil je in afwachting daarvan kennismaken met de rest van het D-ILA portfolio? Dat kan op de website van JVC. Of nog leuker: bezoek eens een vakhandel en laat je verassen door de belevingsproducten van JVC.

Verkooppunten van het merk jvc