Mix de ongeëvenaarde Signature Pro Sound van JBL met een water- en stofdicht ontwerp, voeg daarbij een ‘draadloze afspeeltijd’ van 20 uur en je komt als snel uit op de spiksplinternieuwe Charge 5 bluetooth speaker. Met dit model verwelkomt JBL hun nieuwste bluetooth speaker aan de populaire Charge-serie.

De speaker komt met een racetrack-vormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve radiatoren voor een indrukwekkend helder geluid en een diepe bas. Genieten van JBL’s Signature Pro Sound? Dat doe je dankzij hun ultraduurzame behuizing.

Ook handig aan dit model is natuurlijk de ingebouwde powerbank, hiermee kan je gemakkelijk apparaten opladen via de oplaadpoort van de luidspreker zonder de muziek te onderbreken.

JBL Charge 5

Wil je echt ‘all the way’ gaan? Laat het corona proof feestje dan pas echt losbarsten dankzij de Partyboost-functionaliteit. Daarmee joppel de JBL Charge 5 aan andere compatibele draagbare JBL-luidsprekers om het geluid te versterken.

Dit nieuwste model binnen de Charge-serie is voorzien van siliconen ‘bumpers’ en een opvallend JBL-logo waarbij we nog eens extra herinnerd worden aan het iconische design van JBL. De luidspreker combineert een robuuste, duurzame structuur met een strak en gedurfd design dat een statement maakt, waar je ook bent.

“Of je nu thuis of buitenshuis luistert, de JBL Charge 5 zet een nieuwe standaard voor geluid van een hoge kwaliteit.”

Andy Tsui, werkzaam op de afdeling productontwikkeling en engineering bij HARMAN, gaat verder: we zijn verheugd om de volgende generatie van onze populaire line-up te introduceren en zijn buitengewoon enthousiast om luisteraars de ongeëvenaarde kracht van JBL Signature Pro Sound te bieden.

Benieuwd naar de eigenschappen? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste highlights op een rijtje.

  • IP67-geclassificeerd waterdicht en stofdicht ontwerp
  • Voorzien van JBL Partyboost
  • Draadloze Bluetooth v5.1-streaming mogelijk
  • Ingebouwde powerbank van 7500 mAh: de oplaadbare Li-ion accu ondersteunt 20 uur afspeeltijd en biedt de mogelijkheid om apparaten op te laden via USB-Charge Out
  • Racetrackvormige driver, aparte tweeter en dubbele passieve JBL Bass Radiatoren
  • Duurzame verpakking van gerecycled papier

Ben je alvast volledig overtuigd en wil je graag de JBL Charge 5 in huis halen? Dan moet je nog even wachten want de eerste leveringen staan gepland vanaf maart dit jaar. Je kan kiezen uit een zwarte, blauwe, grijze, rode, groene, blauwe of camouflage afwerking. De adviesprijs bedraagt 179 euro.

Benieuwd naar de veelzijdigheid van dit model? Bekijk dan zeker eens deze leuke video.

Verkooppunten van het merk jbl