Poulissen Audio Video Center, ondertussen al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in Roermond, is op zoek naar een enthousiaste medewerker. Alleen maar goed nieuws dus want hun technische dienst breidt verder uit waardoor versterking welkom is. Misschien ben jij wel de geknipte persoon voor deze job?

Wat je zoal zal doen als Junior Medewerker Technische Dienst? Je bent o.a. verantwoordelijk voor het installeren van apparatuur. Al dan niet samen met je collega’s. Verder behoren het analyseren en oplossen van storingen, het afstellen en monteren van mooie premium apparatuur en het controleren van de apparatuur op een goede werking na installatie ook tot je takenpakket.

Poulissen vacature

Waar jij in uitblinkt? Wel, tijdens de uitoefening van deze job kom je in aanraking met zowel audio- als videosystemen dus een kennis van beide ‘grondgebieden’ is essentieel. Bovendien ben je in staat de klant een goede uitleg te geven van de mogelijkheden en de bediening. Flexibiliteit troef.

Wat er van je wordt verwacht?

  • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent leergierig en vindt kwaliteit belangrijk
  • Je bent representatief en werkt nauwkeurig
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Roermond
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan vervoeg jij binnenkort misschien wel het gepassioneerde team van specialisten als Junior Medewerker Technische Dienst bij Poulissen. Klaar om te werken in een fijne, informele werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden? Surf dan zeker even naar de website van Poulissen en ontdek de volledige vacature.

Poulissen voegt er ook nog het volgende aan toe: heb je nog geen werkervaring op dit vlak maar ben je wel technisch onderlegd? Geen probleem, wij hebben een leuk team met enthousiaste collega’s die je kunnen begeleiden. Aldus Poulissen Audio Video Center uit Roermond.

Verkooppunten van het merk accuphase