Muziekliefhebbers, die een passie hebben voor hoogwaardige audio-apparatuur, weten dat Hifi Corner één van de place to be’s is. Zeker wanneer er wordt gesproken over merken die zich voornamelijk profileren aan de bovenkant van het segment. Lyngdorf, Loewe, Yamaha, DALI, NAD, … om er maar enkele te noemen. Het portfolio wat betreft merken is alvast zeer uitgebreid (en kan geraadpleegd worden via deze pagina). Hifi Corner (B2C) en Hifi Corner Trading (B2B) hebben onlangs hun nieuwe websites gelanceerd, die bezoekers voorzien van een schat aan informatie én waardevolle content. Benieuwd wat je mag verwachten?

De nieuwe websites staan garant voor een intuïtieve gebruikerservaring. Bezoekers kunnen zich virtueel onderdompelen in de wereld van hoogwaardige audio en video. Eén van de opvallende kenmerken, specifiek bij de Hifi Corner-website, is de eigen nieuws-sectie waar bezoekers op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en eigen evenementen.

Daarnaast is er een video-rubriek waarin waardevolle video-content wordt gebundeld. Op die manier kan jij als belangstellende genieten van informatieve en boeiende video’s over producten en de nieuwste technologieën.

Geïnteresseerden kunnen zich tevens inschrijven voor de nieuwsbrief van Hifi Corner, waardoor ze actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties rechtstreeks in hun inbox ontvangen. Dit zorgt ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen binnen de audiowereld. Klaar om Hifi Corner beter te leren kennen? Dat kan alvast met deze video.

De website van Hifi Corner en Hifi Corner Trading zet het verhaal van beide bedrijven nog krachtiger in de schijnwerpers. Hifi Corner Trading is overigens de Benelux distributeur van heel wat high-end audiomerken. Respectievelijk zetten ze zich al 46 en 20 jaar in om hun topmerken bij de beste verdelers te krijgen. Hifi Corner, met 3 winkels in België, is de ‘ultieme bestemming’ voor audioliefhebbers. Hun assortiment omvat hifi stereo, surround-systemen, aangepaste inbouwinstallaties, streaming-oplossingen en nog veel meer. Hifi Corner staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en maatwerkoplossingen die aan de unieke behoeften van elke consument voldoen.

Wij willen de best mogelijke geluids- en kijkervaring bieden aan onze klanten. Aldus het team van Hifi Corner. Onze missie is om hoogwaardige toestellen, systemen en accessoires te leveren. We geloven dat iedereen recht heeft op de best mogelijke audiokwaliteit, ongeacht hun niveau qua expertise.

Met een loyale klantenkring van muziekliefhebbers, audiofielen en professionals in de muziekindustrie, heeft Hifi Corner en Hifi Corner Trading een solide reputatie opgebouwd als het gaat om hoogwaardige HiFi-apparatuur in de Benelux. Of je nu een beginnende muziekliefhebber bent of een doorgewinterde expert: je bent van harte welkom bij Hifi Corner.

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio