Eindelijk, het wachten is voorbij. Spotify 2021 Wrapped staat klaar. Althans toch voor gebruikers van de welbekende streamingdienst. Hoe klonk 2021 nu precies voor jou op Spotify? Heb jij kennis gemaakt met een genre of artiest die jou nog niet bekend was? Ongeacht hoe jij ook gestreamd hebt, Spotify Wrapped heeft het overzicht.

“Today, in addition to revealing the top music and podcasts streamed globally in 2021, we’re unveiling our annual 2021 personalized Wrapped experience for listeners.”

Dit ‘Wrapped overzicht’ is gebaseerd op het luistergedrag van jou als muziekliefhebber. Dankzij Spotify Wrapped 2021 wordt alles, waar jij het afgelopen jaar naar hebt geluisterd, gebundeld in een soort ‘samenvatting’. Ook wel beter gekend als Spotify 2021 Wrapped. Hieronder een mogelijk voorbeeld van een gepersonaliseerde ‘2021 Wrap’:

Maar dit jaar is Spotify anders te werk gegaan dan andere jaren. Naast een overzicht van je topartiesten, genres, nummers, … zijn er nog andere elementen aan toegevoegd die wel erg origineel zijn.

Zo is er bijvoorbeeld ‘2021: The Movie’. Hierbij worden jouw topnummers gecombineerd met klassieke scènes uit een film die helemaal over jou gaan. Verder komt Spotify op de proppen met ‘Your Audio Aura’. Hierbij wordt jouw ‘audio aura’ bepaald op basis van twee ‘music moods’ die de meest geluisterde muziek het best omschrijven. Maar dat is niet alles want er meer, véél meer: ‘Playing Cards’, ‘2021 Wrapped Blend’, …

Benieuwd naar wat Spotify 2021 Wrapped nog allemaal voor jou in petto heeft? Je ontdekt het hier.