Op donderdag 8 juni en zaterdag 10 juni vinden er bij iEar’ in Amsterdam luistersessies plaats met als hoogtepunt: de schitterende luidsprekers van het Deense merk Dynaudio. Medewerkers van Dynaudio zullen aanwezig zijn om de Focus, Contour en Confidence line-up te presenteren en te demonstreren.

Met andere woorden: 8 en 10 juni staan bij iEar’ Amsterdam volledig in het teken van Dynaudio. Op beide dagen worden demonstraties gegeven waarbij de superieure prestaties te horen zullen zijn.

Dynaudio, opgericht in 1977 door Wilfried Ehrenholz, is een fabrikant van hoogwaardige luidsprekers. Vanaf het begin heeft Dynaudio haar eigen luidsprekerdrivers ontwikkeld en geproduceerd. Deze drivers waren zo goed dat ze in het verleden vaak werden uitgeleend aan andere luidsprekerfabrikanten. Om het Dynaudio-product echter authentiek en exclusief te houden, zijn de eigen drivers al vele jaren alleen voorbehouden aan de Dynaudio-luidsprekers.

iEar' KEF Dynaudio

Een fenomeen dat inmiddels bekend staat, is de befaamde Esotar-tweeter, waarvan de derde generatie tegenwoordig wordt toegepast in de topklasse Confidence-serie en de verbeterde tweede generatie in de Contour-serie. Een zeer unieke eigenschap van de actieve Focus-luidsprekers is de toepassing van Dirac Live, waarmee ultieme draadloze prestaties bereikt worden. Al deze aspecten zullen tijdens de luistersessies aan bod komen.

Volgens iEar’ belooft het een gezellige, leerzame en vooral leuke dag te worden. Wil jij één van de luistersessies bijwonen? Dan kan je je best aanmelden via het formulier op de website van iEar’. Zowel op donderdag als zaterdag zijn er verschillende sessies. Hieronder een overzicht:

  • Donderdag 8 juni – 17.00-19.00 uur
  • Donderdag 8 juni – 19.30-21.30 uur
  • Zaterdag 10 juni – 10.30-12.30 uur
  • Zaterdag 10 juni – 13.00-15.00 uur
  • Zaterdag 10 juni – 15.00-17.00 uur
Verkooppunten van het merk dynaudio