Op 2 en 3 juni staat alles bij iEar’ Tilburg in het teken van twee bekende luidsprekermerken: KEF en Dynaudio. Met de sfeervolle belevingsproducten van beide fabrikanten zullen onder andere demonstraties gegeven worden. Maar, dat is niet het enige…

Wat KEF en Dynaudio gemeen hebben, is dat ze hun producten volledig in eigen beheer ontwikkelen én fabriceren. Iets wat niet gebruikelijk is voor heel wat luidsprekerfabrikanten. Daarnaast bieden ze allebei passieve productlijnen aan die passen binnen verschillende segmenten. Variërend van het midden- tot het high-end segment. Wat hen echt uniek maakt is het feit dat ze beide zeer succesvolle actieve en draadloze producten hebben.

Hoewel ze veel overeenkomsten hebben, hebben KEF en Dynaudio ook hun eigen karakteristieke klankkarakter. Hierin onderscheiden ze zich met hun herkenbare geluid. Dat biedt voor ieder wat wils. Op 2 en 3 juni zullen alle mogelijkheden van de aanwezige apparatuur gedemonstreerd worden. Medewerkers van KEF en Dynaudio geven de nodige uitleg.

KEF

iEar' KEF DynaudioKEF, opgericht in 1961 door Raymond Cooke – in het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende luidsprekerfabrikant. En dat mag je wel vrij letterlijk nemen. Ze zijn voortdurend bezig met de evolutie van hun technologieën zoals de befaamde Uni-Q technologie en hun nieuwste paradepaardje: Metamaterial Absorption Technology (MAT). Deze laatste wordt overigens toegepast in hun betere productlijnen zoals de Blade, Reference, KEF LS60 Wireless en de recent gelanceerde nieuwe R-serie.

Dynaudio

iEar' KEF DynaudioDynaudio, een Deense luidsprekerfabrikant – opgericht in 1977 door Wilfried Ehrenholz, ontwikkelt en fabriceert ook al haar speakerdrivers zelf. De drivers zijn zo goed bevonden dat ze in het verleden vaak werden uitgeleend aan andere luidsprekerfabrikanten. Echter, om de Dynaudio-producten authentiek en exclusief te houden, zijn de eigen speakerdrivers tegenwoordig alleen nog voorbehouden voor hun eigen modellen. Een fenomeen is de befaamde Esotar tweeter waarvan de derde generatie wordt toegepast in de Confidence-serie toplijn en de verbeterde tweede generatie in de Contour-serie. Een uniek kenmerk in hun actieve portfolio? Dat is de Focus-serie met de toepassing van Dirac Live. Hiermee kunnen ultieme draadloze prestaties neergezet worden.

Het zal dus gezellig, leerzaam maar vooral ook leuk worden bij iEar’. Wil je aanwezig zijn bij één van de luistersessies? Dan kan je je aanmelden via het formulier op deze pagina. Het team van iEar’ verwelkomt je graag.

Verkooppunten van het merk kef