ISE staat voor Integrated Systems Europe en is een beurs waar jaarlijks heel wat AV-producten worden uitgestald voor consumenten en professionals. Dit jaar kan je terecht in het RAI van Amsterdam voor dit evenement mee te beleven. Het gaat door van 11 februari tot 14 februari.

In hal 1 (stand M50) zal je bij je bezoek ook importeur Reference Sounds aantreffen. In samenwerking met Harman zullen ze samen de surround-producten en inbouwluidsprekers van JBL in de spotlight zetten.

Tijdens deze beurs zullen er ook heel wat nieuwe lanceringen plaatsvinden. Zo zal er plaats gemaakt worden voor de nieuwe JBL SDP-55 surround processor. Deze bevat 16 kanalen en heeft de laatste Dirac Live EQ. Ook zal je veel nieuwe producten vinden van de JBL Synthesis Cinema serie.

JBL SCL 3De combinatie van de nieuwe JBL Synthesis SDA-7120 en SDA-2200 versterkers zorgen voor de eindversterking en omzetting van digitaal naar analoog. Ook zal de JBL SCL-2 luidspreker te zien zijn in combinatie met de D2415K Teonex Compressie Drivers.

Wil je graag ook eens een kijkje nemen op het evenement? Surf dan gerust ook eens naar de website van het ISE.

Website Reference Sounds
Website Harman
Website JBL

Verkooppunten van het merk jbl