De JBL Quantum Range levert voor gamers een meeslepende en gedetailleerde 360° geluidservaring. Met de lancering van haar allereerste gaming headsets en PC speakers slaat JBL nu ook de ‘Gaming’ weg in. De Quantum range is de allereerste JBL headset serie in combinatie met pc speakers.

Gamers weten dat ieder geluidje telt. Daarom lanceert JBL nu de Quantum-serie die speciaal ontwikkeld werd om de meest realistische geluidservaring ooit te produceren. Of je nu je vijanden achtervolgt in een FPS-game of meedoet aan epische MOBA-gevechten, dankzij de QuantumSOUND Signature™ wordt zelfs het kleinste detail haarscherp versterkt. De Quantum Range brengt game-winnende audio om je altijd een voorsprong op de concurrentie te geven.

JBL Quantum ONE met eigen QuantumSPHERE 360™
Het paradepaardje, de Quantum ONE, is ontworpen met JBL’s eigen QuantumSPHERE 360™ geluidstechnologie en tilt het geluid naar een hoger realistisch niveau. De hoofdtracking-sensoren en ruimtelijke audio zijn intensief getest door gamers over de hele wereld. De visuele objecten worden door deze QuantumSPHERE 360™ technologie nauwkeurig gelokaliseerd en toegevoegd aan het geluid. Iedere beweging en elke actie wordt daarom realistischer als voorheen ervaren.

JBL Quantum technology

JBL Quantum range met QuantumSURROUND™
Verder zijn de Quantum 300, 400, 600 en 800 voorzien van de nieuwste JBL QuantumSURROUND™ geluidstechnologie, aangedreven door JBL’s QuantumENGINE™ pc-software. Dit biedt gamers de mogelijkheid om virtuele werelden in extra dimensies te ervaren door hoogtekanalen toe toe voegen die een veel breder, realistisch ruimtelijk geluidsbeeld nabootsen.

Microfoon
De JBL Quantum-serie beschikt over een flip-up of een afneembare boom-microfoon voorzien van echo-onderdrukkinstechnologie. Achtergrondgeluiden storen dan niet meer tijdens een kristalheldere communicatie. Ieder model is zeer licht uitgevoerd en beschikt over comfortabele oorkussens van traagschuim. Verder bevatten de JBL Quantum 800 en Quantum ONE een actieve ruisonderdrukking.

De volledige Quantum-serie is geoptimaliseerd voor pc, met de Quantum ONE als de ultieme pc-gamingheadset. Alle modellen uit de serie zijn compatibel met Discord, Teamspeak en Skype.

JBL Quantum PC speaker
De Quantum DUO PC speaker is een aanvulling op de headset-serie en koppelt JBL’s dynamische surround sound met Dolby Digital. De drivers en tweeters leveren een ongelofelijk helder geluid, waarbij unieke lichteffecten de Quantum DUO een extra visuele uitstraling geven. Ook is de Quantum DUO volledig compatibel met ieder spelsysteem.

De volledige JBL Quantum-serie is nu verkrijgbaar bij de grote retailers en JBL.nl en JBL.be. De prijs van de Quantum headsets varieert van €39,99 tot €249 en de Quantum DUO is verkrijgbaar voor €149,99. Meer informatie over de JBL Quantum range is hier te vinden.

Verkooppunten van het merk jbl