Vandaag werd de Marantz PM6007 geïntegreerde versterker en de CD6007 cd-speler aangekondigd. Beide producten werden ontworpen voor luisteraars die graag de volgende stap in hun twee-kanaals hifi-systeem willen zetten. Met heel wat connectiviteitsmogelijkheden en mooie audiofiele prestaties en connectiviteitsmogelijkheden werden ze zorgvuldig afgestemd door de sound master van Marantz en hebben alles in huis om optimaal te presteren.

De Marantz PM6007 geïntegreerde versterker (€549)
De Marantz PM6007 is een geavanceerde 2-kanaals geïntegreerde versterker die muziek van zowel digitale als analoge bronnen optimaal weergeeft. Hij levert 45 watt per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz) en is voorzien van een ringkerntransformator, grotere voedingscondensatoren en zorgvuldig geselecteerde componenten. De Current Feedback-versterkertechnologie met HDAM-SA3-circuitontwerp biedt een brede bandbreedte en groot dynamisch bereik, voor een diep stereobeeld en reproductie van de kleinste details. In combinatie met de high-current-voeding beschikt de PM6007 over een grote energievoorraad waarmee zelfs de moeilijkste luidsprekers kunnen worden aangestuurd.

De Marantz PM6007 is voorzien van vijf analoge, één coaxiale en twee optische digitale ingangen als digitale ingangen. Met een Moving Magnet phono-voorversterker en een subwooferuitgang kunnen liefhebbers voluit genieten. Ook het weergeven van digitale content in hoge resolutie verloopt perfect dankzij een toonaangevende geïntegreerde AK4490 DAC (digitaal-naar-analoogconverter) met maximaal 192 kHz/24 bits resolutie voor optimale weergave. Door de kwalitatieve A/B luidsprekeraansluitingen, een volledig afgeschermde DAC-unit en een mooi afgewerkte behuizing die op stevige voeten staat biedt deze versterker een prachtige geluidsweergave.

De Marantz CD6007 cd-speler (€449)
De zorgvuldig ontworpen en nauwkeurig afgestelde CD6007 cd-speler van Marantz bestaat uit speciaal geselecteerde hoogwaardige componenten en een verbeterd circuitontwerp. De grote, krachtige voeding, high-current schottkydiodes en grotere condensatoren (120 procent groter dan in voorgaande modellen) zorgen voor meer stabiliteit en minder AC-ruis, zelfs tijdens intensieve luistersessies. De Marantz CD6007 is voorzien van een nieuwe, toonaangevende AK4490 DAC met twee selecteerbare filteropties.

Deze nieuwe DAC biedt maximaal 192 kHZ/24-bits en DSD 5,6 MHz resolutie voor een optimale muzikaliteit. Dit betekent een meer gedetailleerde bas, aangename middentonen en soepele hoge frequenties voor het afspelen van cd’s en digitale bestanden in hoge resolutie van een USB-stick. CD, CD-R/RW maar evenzeer WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF en DSD bestanden worden ondersteund. Het analoge signaal in de CD6007 wordt geleverd door Marantz’ eigen HDAM-SA2 opamp. Dankzij de stevige voeten en het dubbellaags bodempaneel worden ongewenste trillingen tegengegaan en wordt de stabiliteit van het precisiemechanisme in de speler gewaarborgd. De Marantz CD6007 is voorzien van een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker met een instelbare gain. Ook wordt er een elegante nieuwe afstandsbediening meegeleverd waarmee u de PM6007 versterker kunt bedienen.

De Marantz PM6007 en Marantz CD6007 zijn vanaf 7 september verkrijgbaar in de kleuren zwart of zilver-goud.

Verkooppunten van het merk marantz