JVC komt aanzetten met een nieuw portfolio van televisies: ontdek de stijlvolle 9200 OLED Android TV serie (4K HDR). Met een toonaangevende OLED-beeldkwaliteit én ondersteuning voor Dolby Atmos leveren zowel het 55 als 65 inch model een home cinema-ervaring op het hoogste niveau, direct uit de doos. Aldus JVC. Ongeacht de kijkpositie zal je ondergedompeld worden in de actie. Dankzij een ‘refresh rate’ van 100/120 Hz vormen supersnelle scènes geen probleem voor dit ‘duo’. Door het ‘randloze’ ontwerp kan je genieten van jouw favoriete content op het grote beeldscherm, zonder afleiding. Een naadloze integratie in elk interieur? Daar mag je op rekenen. Ook goed om alvast te vermelden: de televisies van JVC worden vervaardigd, gedistribueerd en onderhouden door VESTEL A.S. onder een merklicentie van JVC KENWOOD Corporation. In deze licentie is opgenomen dat de partij niet alleen de verkoop maar ook de service en garantie voor zijn rekening neemt.

Of je de tv-toestellen uit deze line-up nu gebruikt om te kijken naar films of sport, de spiksplinternieuwe 9200 OLED Android TV serie van JVC brengt jou een uitzonderlijk contrast en diepe zwarttinten in combinatie met een oogverblindende ‘colour vibrance’. Hoe de fabrikant dit in de praktijk brengt? Met OLED (Organic LED) paneeltechnologie. Perfect voor levensechte beeldprestaties. chave de ativação do windows grátis

Elk minutieus detail wordt op het scherm weergeven als het gaat om kleurschakeringen of -tinten door de ‘pixel controle’ en geavanceerde ‘decontouring’. Zo profiteren kijkers van een overtuigende beeldweergave. Zowel bij lichte als donkere scènes.

Eén van de ‘blikvangers’ is ongetwijfeld de ondersteuning voor Dolby Vision. JVC versterkt daarmee de beeldprestaties. Dolby Vision laat entertainment tot leven komen met zeer levendige kleuren die jij nog nooit op een scherm hebt gezien. Met inbegrip van een ongelooflijke helderheid en contrast. Klinkt veelbelovend. Avast Premier 2019 Full

“While the TVs can flawlessly deliver ultra-crisp, vibrant and detailed 4K HDR content, they also work to optimise the picture quality of everyday sub-4K and SDR video. With SuperResolution, they refine and upscale the on-screen image, and enhance the dynamic contrast ratio with Micro Dimming.”

De beeldkwaliteit van snel bewegende actiescènes kan verder worden verbeterd dankzij Motion Estimation/Motion Compensation (ME/MC). Hiermee wordt het beeld als het ware ‘afgevlakt’.

Maar ook de audio moet zeker niet onderdoen voor het beeld. Als je weet dat Dolby Atmos geïntegreerd is, dan weet je dat het goed zit. Dolby Atmos zorgt ervoor dat jouw beleving nóg completer wordt. Op die manier kan jij als kijker een realistisch geluid ervaren waarbij productie en reproductie nauw bij elkaar aansluiten. Het geluid wordt rondom de kijker geplaatst. Iets dat veel verder gaat dan de traditionele linker- en rechterkanalen qua audio. Dankzij de eARC HDMI-poort kan de 9200 OLED Android TV serie connectie maken met een geluidssysteem, dat vervolgens eenvoudig bediend kan worden worden met een afstandsbediening van de televisie.

Niet alleen filmliefhebbers worden op hun wenken bediend, ook gamers én sportfanaten behoren tot de doelgroep van JVC. Zo kan je zelfs het snelste voetenwerk op het voetbalveld bijhouden door de verversingssnelheid van 100/120 Hz. Of als je vaak aan het gamen bent, krijg jij een extra voordeel ten opzichte van je tegenstanders door de snelle beeldweergave. Telkens wanneer een game wordt gedetecteerd, schakelt de Auto Low Latency-modus (ALLM) automatisch over naar de laagste latentie-instelling van de tv’s.

JVC 9200 OLED Android TV serie

Een tv-ontwerp dat past bij elke muur? Dat zeker. JVC beklemtoont dat elk toestel een vlakke achterkant heeft, alsook een randloos design. Zo wordt een naadloze integratie werkelijkheid, ongeacht de omgeving waarin het model geplaatst is. Zo ‘springt’ de inhoud op het scherm naar voren, zonder storende ‘hoeken’ of randen.

En met de introductie van JVC’s 9200 serie is het zeker de moeite waard om in het middelpunt te staan van de content. Elk toestel is een hub ‘an sich’ voor home entertainment en biedt een ongeëvenaarde bibliotheek met streamingservices. Variërend van Netflix, Amazon Prime Video en Red Bull TV tot Twitch en Amazon Music. Als dat niet genoeg zou zijn, wordt jouw ervaring compleet gemaakt met Android TV. Ontdek meer dan 400.000 films en programma’s op één plek. Vraag Google om om het tv-toestel met jouw stem te bedienen. Of cast jouw foto’s, video’s en/of muziek naar een tv uit de 9200 OLED Android TV serie met Chromecast built-in. minecraft 1.0 8 download pc

JVC laat weten weten dat de 9200 serie ondertussen verkrijgbaar is in Europa.

Verkooppunten van het merk jvc