Sennheiser borduurt verder op het succes van hun welbekende MOMENTUM 3 Wireless hoofdtelefoon. In een kort persbericht heeft de fabrikant ons alvast kennis laten maken met de eerste details. We voegen er graag aan toe dat de beschikbare informatie eerder beperkt is, net zoals het beeldmateriaal. Ondanks de summiere mededeling van Sennheiser, willen we jullie toch al graag op de hoogte brengen.

Moest je minder bekend zijn met het MOMENTUM portfolio, de fabrikant omschrijft dit als ‘dé standaard voor verfijnd luisteren’. Er wordt aan toegevoegd dat ze de ‘term’ superieur geluid herdefiniëren. Hun MOMENTUM 3 werd eerder al goed ontvangen door het grote publiek, maar de MOMENTUM 4 Wireless over-ear headphone legt de lat nóg hoger. Wat ons wordt gegarandeerd? Het beste geluid in zijn klasse, geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een volledig nieuw design. Gecombineerd met een uitzonderlijk comfort, tot wel 60 uur lang. utorrent pro 2019 crackeado

Het is duidelijk dat Sennheiser’s Signature Sound centraal staat. Met de introductie van deze spiksplinternieuwe koptelefoon willen ze je intens laten genieten van jouw favoriete muziek. Er is een 42 mm transducersysteem geïntegreerd dat naar eigen zeggen synoniem staat voor een briljante dynamiek, helderheid en muzikaliteit. Perfect voor een exceptioneel high-fidelity geluid.

Hieronder enkele afbeeldingen waarmee Sennheiser al een tipje van de ‘muzikale sluier’ oplicht wat betreft het design.

 

“The angled speakers ensure sound is channeled slightly from the front towards the user’s ears.”

Iets dat resulteert in een natuurlijker geluidsbeeld. De geavanceerde ‘voice pick up’  zorgt voor optimale gesprekken en eenvoudige toegang tot de stemassistent. Aldus Sennheiser.

Als laatste pakt Sennheiser uit met verschillende aanpassingsmogelijkheden en een nieuw uiterlijk. Het geluid aanpassen op basis van jouw persoonlijke luistervoorkeuren? Het kan! Een volledig nieuw ontwerp met een laag gewicht staat in de schijnwerpers. Het model is geoptimaliseerd met één oog op de akoestische prestaties. Oorkussens met diepe ‘kussentjes’ zijn voorzien zodanig dat je urenlang kan luisteren. De synthetisch lederen oorkussens bieden zowel een optimaal comfort als hoge precisie bij het reproduceren van geluid en ANC-prestaties. Cara Aktivasi Avast Premier 2019

Sennheiser verwacht dat hun MOMENTUM 4 Wireless wereldwijd beschikbaar zal worden vanaf augustus 2022. We verwachten dan ook, naarmate de maand dichterbij komt, dat Sennheiser ook meer informatie zal vrijgeven over deze telg.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent de MOMENTUM 4 Wireless? Schrijf je dan zeker in op voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Wil je in tussentijd meer ontdekken over de producten van Sennheiser, met in het bijzonder de MOMENTUM line-up? Dan is deze pagina niet te missen.

Verkooppunten van het merk sennheiser