Leuk nieuws voor liefhebbers van de sfeervolle belevingsproducten die JVC naar voren brengt: het gerenommeerde merk introduceert een ‘limited edition’ projector. Waarom een gelimiteerde oplage? Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van hun D-ILA technologie. In het ‘typenummer’ wordt een ‘knipoog’ gegeven naar het jubileumjaar: DLA-25LTD. De projector is uitgerust met gepatenteerde 8K/e-shiftX-technologie (shift in 4 richtingen). 8K beelden kunnen gereproduceerd worden vanaf 4K signalen. De projector wordt ‘aangedreven’ door drie native 4K D-ILA apparaten (0,69 inch), een hoogwaardig 18-element en een 100 mm glazen lens (16-groeps) met een volledig aluminium lensvatting. Maar dat is slechts het ‘topje van de ijsberg’. Nieuwsgierig naar meer?

JVC DLA-25LTDJVC is ‘recht voor zijn raap’: wij garanderen je een verbluffende ervaring. JVC kennende is dat niet moeilijk om te geloven. Er wordt gesproken over een hoog contrast van maar liefst 150:000:1 en een lichtopbrengst van 3.000 lumen. Eén van de features die het apparaat rijk is: 8K e-shift-technologie die gepatenteerd is.

Dit betreft een combinatie van ‘e-shift weergavetechnologie’ die de resolutie verdubbelt door een pixel met 0,5 pixel te verschuiven. De ‘schuifrichting’ is nog uitgebreider geworden: van de conventionele twee diagonale richtingen naar vier richtingen: omhoog, omlaag, links en rechts. Zo kan 8K content in zijn geheel weergeven worden.

“The result is an 8K resolution, enhancing the sense of three-dimensionality and immersion.”

De projectoren maken gebruik van LSI’s die ontwikkeld zijn met de nieuwste technologie die de enorme hoeveelheid 8K data verwerkt. Er is een up-converter geïntegreerd die elke bron naar een 8K resolutie ‘schaalt’. Het resultaat? Een mooi én realistisch beeld, ongeacht de bron. Aldus JVC.

JVC DLA-25LTDDe geïntegreerd BLU-Escent laserdiode lichtbron draagt ook zijn ‘steentje bij’ aan het geprojecteerde beeld. Een levensduur tot wel 20.000 uur? Check, dubbel check. Een nieuwe beeldmodus genaamd ‘FILMMAKER MODE’ is toegevoegd waardoor je als kijker 100 procent zeker bent dat je het beeld ziet zoals de filmmaker het bedoeld had.

JVC’s DLA-25LTD projector is compatibel met HDR10+ en biedt toonaangevende HDR-prestaties. 8K, laser, high-end en HDR zijn zowat de ‘sleutelwoorden’ die dit model het best omschrijven.

Qua connectiviteit zijn 2 HDMI aansluitingen (48 Gbps, HDCP 2.3) beschikbaar. Ingangssignalen zoals 8K60P en 4K120P worden geaccepteerd door de DLA-25LTD. De Theater Optimizer functie, die werkt in de Frame Adapt HDR modus, biedt optimale HDR-prestaties door gebruiksomgevingen te analyseren aan de hand van de schermgrootte en gain informatie. De tone mapping wordt op intelligente wijze aangepast.

Een greep uit de instellingen van het menu: Lens Control, Pixel Adjustment, Mask, Anamorphic (aan of uit), Screen Adjust, Installation Style, Keystone, Pincushion en Aspect.

Benieuwd naar meer? Dan is onderstaande video niet te missen. Op de productpagina lees je alles over JVC’s DLA-25LTD.

 

Verkooppunten van het merk jvc