Met de M6x 250.7 zet Musical Fidelity een 7-kanaals eindversterker ‘in het zonnetje’ die perfect past bij een high-end surround set. In het kort biedt deze ‘potige telg’ jou 250 Watt per kanaal qua vermogen, excellente prestaties als het gaat om de geluidsweergave, een onvoorwaardelijke stabiliteit bij elke luidspreker, RCA- XLR-ingangen, ‘Through Out’ voor bi-amping, … en nog veel meer.

Musical Fidelity M6x 250.7De Musical Fidelity M6x 250.7 is een meerkanaals versterker, specifiek ontworpen voor thuisbioscopen. De gerenommeerde producent maakt zich sterk dat het een ‘serieus vermogen’ kan leveren aan elk van de 7 kanalen. Niet alleen op papier (zie 250 Watt per kanaal) maar ook in het echt.

Sinds de ‘surround sound’ zijn intrede deed, begin jaren tachtig, is de video-ervaring nooit meer hetzelfde geweest. Geluid is een integraal onderdeel geworden van een filmervaring bij iemand thuis. Mét reden. Om in de buurt te komen van wat de regisseur jou wil laten horen en voelen, is een bijhorende versterker essentieel dat het nodige vermogen levert aan elk kanaal. Met dat idee in het achterhoofd heeft Musical Fidelity hun M6x-serie ‘op de kaart’ gezet. Mét succes.

Zo bevat de M6x 250.7 alle essentiële kenmerken waarmee Musical Fidelity versterkers zich onderscheiden. De M6x 250.7 tilt jouw thuisbioscoop ervaring naar een nóg hoger niveau. Aldus Musical Fidelity.

Musical Fidelity M6x 250.7Wil je een krachtige 7.1 home cinema-opstelling maken? Dat kan met de nieuwe M6x 250.7. Beschik je over een voorversterker of AV-processor? Die kan aangesloten worden met behulp van RCA- of volledig gebalanceerde XLR-kabels. De XLR-aansluiting verbetert de geluidskwaliteit en houdt de signaaloverdracht ‘zuiver’.

Heb je hetzelfde signaal nodig op meerdere ingangen voor bijvoorbeeld bi-amping? Ook dat kan met behulp van de vergulde ‘RCA doorgangsuitgang’. Vervolgens wordt het signaal naar de volgende ingang gebracht. Met de trigger in- of uitgang kan je apparaten aan of uit zetten via andere componenten indien gewenst.

De meerkanaals versterker is modulair opgebouwd en ‘huisvest’ een 250 Watt klasse A/B versterkertrap (per kanaal). Een erg stille audiofiele voedingstransformator verdeelt het ‘schoon vermogen’. Iets dat resulteert in een hoog dynamisch bereik en een gedetailleerd geluidsbeeld.

Dankzij een zorgvuldig uitgekiend ontwerp van het koellichaam heeft de Musical Fidelity M6x 250.7 geen ventilator nodig om de versterker koel te houden. Ondanks het grote vermogen zal je nooit een ventilatorgeluid horen. Klinkt als muziek in de oren!

De Musical Fidelity M6x 250.7 zal niet alleen je oren plezieren, maar ook je ogen. Deze telg komt met een hoogwaardig metaalwerk, inclusief een strak en fraai uiterlijk. Het frontpaneel, beschikbaar in een zwarte of zilveren afwerking, is op maat gemaakt middels een aluminium extrusie. Meer weten? Je ontdek alles over de M6x 250.7 op de website van Musical Fidelity.

Verkooppunten van het merk musical-fidelity