De ‘ambassadeursfamilie’ van JBL breidt verder uit: The Kid LAROI maakt zijn debuut. De wereldberoemde rapper staat onder andere bekend om zijn sterke teksten en invloed op songwriting, anno 2022. Hij werkt genre-overstijgend en deelt dezelfde passie van JBL voor het doorbreken van grenzen. Ook door zijn ‘eigen geluid’ vormt het Australische fenomeen een perfecte match met de JBL familie.

The Kid LAROI was pas 18 jaar oud toen hij begon met het opnemen van muziek. Dat deed hij met de smartphone van zijn moeder. De muziek werd toen voornamelijk gedeeld via zijn social media kanalen. Later in 2016 kregen muziekprofessionals hem in het oog omdat hij finalist is geworden van een Australische wedstrijd genaamd Triple J Unearthed. Deze competitie wordt georganiseerd om nieuwe artiesten te ontdekken. De artiest met internationale faam heeft sindsdien zijn wereldwijde ‘crossover succes’ gebruikt om een Grammy nominatie te ontvangen in de categorie ‘Beste Nieuwe Artiest’.

“Ik vind het geweldig om met JBL samen te werken omdat ik helemaal op mijn gemak ben op het moment dat ik als artiest en als persoon datgene kan zeggen wat ik wil zeggen. Het merk ondersteunt en stimuleert zelfexpressie.”

Adus The Kid LAROI. Onze gedeelde passie voor het maken van gedurfde statements door middel van muziek en geluid vind ik inspirerend.

Maar er is nog meer goed nieuws. Eerder lieten we jullie al weten in dit nieuwsbericht dat  JBL Fest in Las Vegas er zat aan te komen (eind september). De line-up stond al vol met optredens van Martin Garrix, Doja Cat en Bebe Rexha maar nu wordt daar ook de Australische rapper aan toegevoegd. Als dat geen goed nieuws is?

Je kan, hoe jammer dat ook is, geen tickets kopen voor dit exclusieve ‘festival’. Maar je kan wel een een ‘kaartje’ bemachtigen door mee te doen aan een wedstrijd. Meer informatie vind je in het bericht dat we eerder hebben gepubliceerd.

Mocht je minder bekend zijn met JBL Fest: dit betreft een driedaags festival dat wordt georganiseerd door muziekicoon Bebe Rexha. JBL Fest is een uniek event op het ‘snijvlak’ van muziek, gaming en sport. Hierbij worden ‘stemmen’ uit allerlei culturen samengebracht om bezoekers toegang te geven tot onverwachte momenten en exclusieve ervaringen.

JBL ambassadeur en platina DJ/producer Martin Garrix zal het JBL Fest leiden naast Grammy Award winnares Doja Cat, met exclusieve optredens van The Kid LAROI en Bebe Rexha.

Verkooppunten van het merk jbl