In een persbericht laat Network Media Systems weten dat ze vanaf 1 augustus 2022 de officiële distributie zullen verzorgen van Sennheiser Consumer hoofdtelefoons in de Benelux. Al jaren is het bedrijf een trotse partner. Zelf zijn ze dan ook erg blij dat NMS de handen in elkaar mag slaan met Sonova Consumer Hearing als het gaat over de distributie. Met de toevoeging van Sennheiser breidt Network Media Systems hun portfolio verder uit met een gerenommeerd en hoogwaardig audiomerk dat wereldwijd naam en faam heeft opgebouwd.

Al meer dan 75 jaar staat een uitmuntende geluidskwaliteit in het ‘middelpunt van de belangstelling’ bij Sennheiser. Dit hoor je niet alleen maar dat zie je ook terug in de Audiophile lijn. Deze reeks bestaat onder andere uit de HE1, HD800S, HD820, HDV 820, HD660S, HD 650, HD600, IE900 en IE 600.

De exemplaren onderscheiden zich door de hoogwaardige materialen en onderdelen. In samenwerking met Sonova Consumer Hearing zal Network Media Systems de distributie van Sennheiser’s Audiophile serie naar een nog hoger niveau tillen. Klinkt als muziek in de oren.

Ze benadrukken dat alles bij Sennheiser audio ‘ademt’. De producent van sfeervolle belevingsproducten wordt gedreven door hun passie om audio-oplossingen te creëren die écht het verschil maken. Bouwen aan de audio van morgen, met inbegrip van opmerkelijke geluidservaringen? Dat is wat het merk al meer dan 75 jaar vertegenwoordigt.

Ook goed om te vermelden: Sennheiser zet ook professionele audio-oplossingen in de markt zoals microfoons, vergaderoplossingen, streamingtechnologieën en monitoringsystemen. Dit maakt integraal onderdeel uit van de activiteiten die Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG ‘uitoefent’. Naast dit specifieke productsegment is de fabrikant bij onze lezers voornamelijk gekend van hun hoofdtelefoons, soundbars en spraakversterkende ‘hearables’. Dit ‘trio’ wordt beheerd door Sonova Holding AG onder licentie van Sennheiser.

Mocht je minder bekend zijn met Network Media Systems, zij importeren en distribueren diverse merken waarbij netwerktechnologie, media en muziek centraal staan. NMS heeft kennis van netwerktechnologie met een speciale ‘liefde’ voor muziek. Al jarenlang zijn ze ervan overtuigd dat het netwerk een perfecte drager is voor streaming audio. FiiO, HiFi Rose, iFi Audio, Kinera, … Het is maar een greep uit de vele merken die ze voeren in de Benelux.

Verkooppunten van het merk sennheiser