Marantz, een klinkende naam die al meer dan 70 jaar synoniem staat voor audio-excellentie, introduceert met trots twee nieuwe producten. Hun portfolio wordt uitgebreid met een duo van hoogwaardige hifi-componenten.

De eerste van deze twee is een gloednieuwe CD 50n digitale netwerkaudiospeler en CD-speler, de nieuwste aanvulling op Marantz’ gerenommeerde reeks eersteklas CD-spelers. De CD 50n wordt aangevuld door de MODEL 50 geïntegreerde versterker, een volledig analoog ontwerp dat naar eigen zeggen garant staat voor een buitengewone mate van realisme en transparantie. Een puristische benadering die de harten van vinylliefhebbers zal veroveren? Absoluut!

Het resultaat is een hifi-systeem dat niet alleen tijdloos en elegant is, maar ook uitmuntende prestaties levert en alle flexibiliteit en geavanceerde technologie biedt die moderne muziekliefhebbers verlangen.

Marantz CD 50n: digitale netwerkaudiospeler en CD-speler

De Marantz CD 50n, geprijsd op 1.800 euro, vertegenwoordigt een digitale stap voorwaarts in de wereld van muziekweergave. Deze CD-speler is zowel een hoogwaardige compact disc-speler als een kwalitatieve digitale netwerkaudiospeler. Er wordt ondersteuning geboden voor heel wat digitale muziekbronnen.

Met een eersteklas ESS Sabre DAC en op maat gemaakte Marantz Musical Digital Filters, garandeert de CD 50n een kristalhelder en gedetailleerd geluid. Ongeacht de bron. Met meerdere digitale ingangen en netwerkconnectiviteit via Ethernet of Wi-Fi, is de CD 50n compatibel met hoge resolutie muziekbestanden. Deze kunnen digitaal afgespeeld worden. Er is ook de mogelijkheid om te werken met het ingebouwde HEOS muziekplatform.

Daarnaast kan je eenvoudig muziek streamen vanaf mobiele apparaten via Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay 2. Zelfs de audio van je televisie kan verbeterd worden dankzij HDMI ARC. Met andere woorden: de CD 50n is een uitzonderlijk veelzijdige digitale speler die ontworpen is voor het moderne leven.

Marantz MODEL 50: zuiver analoge geïntegreerde stereoversterker

De Marantz MODEL 50, eveneens geprijsd op 1.800 euro, is een zuiver analoge geïntegreerde stereoversterker die de perfecte partner vormt voor de CD 50n. Het biedt de warmte, resolutie en dynamiek van een volledig analoog ontwerp. Er is 70 Watt per kanaal aan klasse A/B-vermogen.

De kracht van de MODEL 50 schuilt in zijn High Current Output-architectuur. De aanzienlijke ringkernvoeding niet te vergeten. De fabrikant spreekt over een uitzonderlijk lage vervorming en ongekende nauwkeurigheid.

De MODEL 50 beschikt over zes analoge ingangen, inclusief een hoogwaardige MM phonotrap. Perfect voor liefhebbers van vinyl. Met zijn tijdloze ontwerp, inclusief het iconische Marantz display, ademt de MODEL 50 de klassieke Marantz-esthetiek uit.

Zowel de CD 50n als de MODEL 50 zijn afzonderlijk ideale upgrades voor elk bestaand systeem. Hun verfijnde ontwerp weerspiegelt Marantz’ luxe en eersteklas audio-ervaring. Beide modellen zijn uitgerust met kristalheldere displays en worden geleverd met afstandsbedieningen.

Laat je betoveren door het meeslepende geluid van de nieuwe Marantz CD 50n en MODEL 50. Beide toestellen zijn ondertussen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten.

Verkooppunten van het merk marantz