Recentelijk introduceerde Bang & Olufsen hun Beosound Theatre soundbar (meer daarover lees je in dit nieuwsbericht). Met een belofte als ‘raising the bar’ weet je dat de gerenommeerde fabrikant niet over ‘één nacht ijs’ is gegaan. Wil je dat met jouw eigen oren ontdekken? Dan ben je van harte welkom bij Poulissen Audio Video Center in Roermond op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022. Tijdens dit weekend organiseren ze hun Bang & Olufsen beleefdagen waarbij je in de mogelijk wordt gesteld om kennis te maken met de fraaie producten die het merk produceert met in het bijzonder: de Bang & Olufsen Theatre.

Een verbluffend, ruimtelijk geluid en een ‘betoverend’ design dat tot de verbeelding spreekt: dat is een korte, summiere samenvatting van de spiksplinternieuwe soundbar die Bang & Olufsen heeft aangekondigd. Dit baanbrekende product, dat ‘toekomstbestendig’ is, geeft naar eigen zeggen een nieuwe kijk op het begrip thuisbioscoop.

“De kracht, helderheid en beleving van een opstelling met meerdere luidsprekers en met geluid vanuit elke hoek. Maar dat uit één prachtige soundbar die naadloos aansluit op ieder merk televisie.”

Ben je benieuwd naar wat de Beosound Theatre allemaal in petto heeft? Het gespecialiseerde team van Poulissen verwelkomt je graag tijdens hun Bang & Olufsen beleefdagen in het weekend van 15 en 16 oktober 2022. Beslis je om ‘af te zakken’ naar het pittoreske Roermond? Dan kan je als bezoeker rekenen op een unieke ervaring in hun sfeervolle winkel.

De adviseurs staan voor je klaar in de showroom. Uiteraard kan je hier genieten van al het moois op vlak van audio, maar om ook de ‘innerlijke mens’ te bevredigen gaat dit ‘hand in hand’ met een een hapje en drankje.

De Beosound Theatre plaats je als standalone soundbar. Geen fan van ‘standalone’? Dan combineer je ‘m met een 55″, 65″ of 77″ scherm zodanig dat je de echte ‘cinema experience’ ervaart.

  • Bang & Olufsen beleefdagen
  • Zaterdag 15 oktober 2022 (van 10 uur tot 17 uur)
  • Zondag 16 oktober 2022 (van 12 uur tot 17 uur)
  • Schoenmakersstraat 19 (6041 EX, Roermond)
  • info@poulissen.nl
  • (+31)0475 335716
Verkooppunten van het merk bang-olufsen