Met groot genoegen worden we op de hoogte gesteld van het volgende, leuke nieuws: de overname door Mafico B.V. van Bunge Concern B.V. (X-FI Audio Import/Audio-Life) is succesvol afgerond.

Dit historische moment is niet alleen van groot belang voor de betrokken bedrijven, maar ook voor de bredere audiogemeenschap. De gecombineerde kracht van Mafico en Bunge Concern B.V. zal resulteren in een synergie die voordelen zal opleveren voor zakelijke partners in de Benelux en daarbuiten.

“We zijn ervan overtuigd dat de samensmelting van de rijke geschiedenis van Bunge Concern B.V. met de vooruitstrevende aanpak van Mafico een nieuwe standaard zal creëren in het prachtige landschap van High-end Hifi.”

Onze gedeelde visie is om uitzonderlijke Hifi-audio-ervaringen te bieden, niet alleen merken te verkopen. Caspar Bunge blijft actief betrokken als Creative Hifi Director binnen het Mafico-team en zal samenwerken met zijn vertrouwde teamleden, Hans Scholten en Peter Vijfvinkel. Samen zullen zij hun diensten voortzetten zoals gewoonlijk.

Mafico X-fi Audiolife

In de komende maanden zullen zij zich inspannen om een naadloze overgang en integratie te waarborgen. De betrokken partijen kijken uit naar een spannende, gezamenlijke toekomst vol muzikale mogelijkheden.

Met dank aan het vertrouwen en de samenwerking van de afgelopen jaren, kijken ze enthousiast uit naar de prachtige reis die voor hen ligt.

Verkooppunten van het merk aurender