Martin Garrix, één van de jongste en meest succesvolle DJ’s en producers van het moment, is de nieuwste superster die zich aansluit bij JBL als ambassadeur. De reden daarachter? Martin’s gedeelde passie voor het creëren van memorabele momenten met muziek maken hem en JBL een perfecte match.

Als hoofdact op de grootste festivals, samenwerkingen met wereldsterren én oprichter van zijn eigen platenlabel, heeft hij een indrukwekkende carrière. JBL is al een lange tijd mijn go-to audiomerk, dus ik vind het geweldig dat ik mezelf nu een officiële ambassadeur van JBL mag noemen. Ik ben altijd omringd door muziek en met mijn vele reizen ontbreekt een JBL speaker natuurlijk nooit in mijn koffer. Aldus Garrix. De kans om samen creatief met JBL samen te werken kon hij naar eigen zeggen dus echt niet aan zich voorbij laten gaan.

Benieuwd naar de video die ze maakten om deze samenwerking te introduceren?

“Wij hebben gezien hoe Martin met zijn passie, enthousiasme en ongekende energie grote menigten een moment van intens geluk kan laten beleven. Bij JBL creëren we dezelfde ervaringen door het beste geluid te bieden dat mensen over de hele wereld met elkaar verbindt.”

Zo vertelt Nadin Mulder, Marketing Director bij HARMAN EMEA. We zijn blij om Martin als ambassadeur aan boord te hebben. Hij brengt een energie met zich mee die onze JBL-fans over de hele wereld zal aanspreken en enthousiasmeren en we kunnen niet wachten om deze samenwerking tot bloei te zien komen.’

Lees ook


jbl partybox 310 reviewJBL PartyBox 310: Review

 


 

Met deze samenwerking voegt Martin Garrix zich bij een indrukwekkende selectie JBL-ambassadeurs, waaronder voetballers Virgil van Dijk en Lucas Hernandez en muziekicoon Bebe Rexha, waarmee Martin Garrix de hit ‘In The Name Of Love’ uit 2016 heeft.

Verkooppunten van het merk jbl