Met een indrukwekkende speeltijd van 24 uur zet JBL de Boombox 2 in de markt. Een draagbare luidspreker die een krachtige bas kan leveren, het apparaat heeft zelfs een powerbank ingebouwd.

JBL Boombox 2Volgens Dave Rogers (president Lifestyle Audio Division bij HARMAN) is een draagbare luidspreker met een episch geluid en strak design altijd al de favoriet geweest van de consument. Ze zijn bovendien ook verheugd om de volgende generatie van hun grootste draagbare luidspreker te lanceren. Naar eigen zeggen ééntje met de luidste en diepste bassen.

De JBL’s Boombox 2 is voorzien van de JBL Original Pro Sound met krachtige bassen, heldere middentonen en vloeiende hoge tonen. Dankzij het ontwerp is het uiterst gemakkelijk om de luidspreker te vervoeren, ideaal dus voor al je feestjes.

Het is de sterkste en duurzaamste luidspreker in de hele JBL-line-up in combinatie met een modern en gedurfd concept. Kenmerkend zijn natuurlijk het handvat en de unieke details aan de zijkanten. Het is een eye-catcher die de show steelt bij elk feestje, ook zijn indrukwekkende geluid zou zeer typisch zijn.

  • Langste speeltijd: Luister de hele dag met een ingebouwde, oplaadbare Li-ion batterij die een afspeeltijd heeft tot 24 uur
  • JBL Original Pro Sound: Het staat garant voor een episch geluid met heel wat bassen waar je de hele dag door van kan genieten
  • PartyBoost: Sluit je luidspreker aan op een onbeperkt aantal andere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers
  • Draadloze Bluetooth-streaming: Verbind draadloos je smartphone of tablet om te streamen
  • IPX7 Waterdicht: De luidspreker gebruiken aan het strand of aan het zwembad? Morsen? Vlekken? Regen? Geen zorgen, de JBL Boombox 2 is waterdicht
  • Ingebouwde power bank: Laad je smartphone op dankzij de handige USB-aansluiting, zelfs tijdens het afspelen van muziek

JBL Boombox 2

Het is zelfs mogelijk om de Boombox 2 aan te sluiten op andere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers om net nog dat stapje verder te gaan. Het potentieel is volgens JBL onbeperkt met hun nieuwe PartyBoost mogelijkheden.

De JBL Boombox 2 zal wel pas leverbaar zijn in het voorjaar van 2020. De draadloze luidspreker zal te verkrijgen zijn voor voor €499 bij de grote retailers en via de website van JBL.

Verkooppunten van het merk jbl