iEar’ wil hun team in Tilburg uitbreiden met een extra verkoopadviseur. Als adviseur zou je dan instaan om de klanten te voorzien van de juiste informatie maar ook om de producten te demonstreren. Je zal ook aanwezig zijn in de winkel om de klanten te benaderen en ook te begeleiden in het hele verkoopproces.

Samen met de rest van het salesteam zal je mee verantwoordlijk zijn voor een geordende winkel en een leuke winkel- en werksfeer. iEar’ bestaat sinds 2003 en is ondertussen uitgegroeid tot een specialist op vlak van beeld- en geluid.

Momenteel hebben ze twee vestigingen, één in Tilburg en de andere in Amsterdam. Ze werken zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. Ze specialiseren zich vooral in high-end audio, home cinema, streaming audio en domotica. Voor elke specifieke vraag of wens gaan ze op zoek naar een passende oplossing aangepast aan het budget. Kwaliteit en gebruiksgemak dragen ze hoog in het vaandel omdat ze willen dat je als klant nog jarenlang plezier zult beleven van het gekozen systeem.

Elke dag staan de adviseurs van iEar’ klaar om al je vragen te beantwoorden maar ook om demo’s te geven in één van de luisterruimtes of experience area’s. Ze werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.

Ben je geïnteresseerd? Surf dan zeker eens verder naar de website van iEar’, daar staat de vacature gepubliceerd.

iEar’ | Ultimate sound and vision
Adres Amsterdam:
Beethovenstraat 9-b, 1077 HL Amsterdam
Adres Tilburg: St. Ceciliastraat 28, 5038 HA  Tilburg
Website: www.iear.nl

IEAR

Verkooppunten van het merk mcintosh